GoRadio-insamling

JA, - Nyheter

GoRadio startade långt före poddcast-hysterin i slutet på 2007 och blev snabbt populärt bland våra besökare. GoRadio har nu legat i dvala i två och ett halvt år och nu är det äntligen dags att väcka GoRadio till liv igen – hjälp till genom att donera valfri summa till ny utrustning

GoRadio

De senaste åren har vi kämpat hårt med att hålla Go Peking vid liv och det har både tagit energi och pengar, GoRadio är en av de saker som har blivit lidande. Nu när vi äntligen har fått en stabil hemsida så är det dags att ta tag i allas våran egen GoRadio!

Tidigare var ett av de största problemen en lokal, men det har vi nu löst. Ett annat problem har varit en programledare och även det är löst i och med att Jörgen har lovat att ta sig ner till Norrköping från Stockholm när det är sändningar. Det som återstår är enbart utrustning och det är där Du kommer in i bilden. Vi har bestämt oss för att testa om det skulle gå att samla ihop pengar till helt ny GoRadio-utrustning och målet är 3 000kr.

Vi skulle kunna börjat med billig utrustning och sedan successivt avancerat, men vi känner att det vore slöseri med pengar och att vi vill ge ett kvalitativt intryck på vår nystart. Tanken är att denna utrustning ska räcka länge.

Vi har länge tittat runt efter lämplig utrustning för vår budget och har kommit fram till följande utrusning som vi är övertygade om kommer hålla hög ljudkvalitet.

Utrustning:

Mickar (x2): http://www.mxlmics.com/microphones/900-series/990/ (cirka 750kr/st)

Mixer: http://alesis.com/multimix4usb (cirka 1000kr)

Övrigt: Stativ, sladdar, ev. ljudfilter (cirka 500kr)

För att vara med och bidra till insamlingen så kan du antingen donera via paypal (längst ner i artikeln eller till höger, längst ner om du besökare oss via t.ex. en mobil) eller skicka över valfri summa till vårt konto (märk betalningen med GoRadio): Alla bidrag är välkomna, oavsett storlek. (om du vill bidra med större summa än som är möjligt på slide-funktionen så kan du betala till vårt kontonummer, finns nedan, överföra valfri summa till josef@gopeking.net eller skapa fler betalningar till paypal)
Clearingnummer: 5323
Kontonummer: 35 034 90
Bank: SEB

Tanken med Nya GoRadio är inte att det ska bli en precis kopia utav den gamla, utan det ska bli mer av en podcast där vi siktar på att finnas tillgängliga på flera plattformer inklusive iTunes och vår hemsida. Vi är också öppna för förslag på innehåll etc så har du några funderingar så har du alla kontaktuppgifter nedan.

Har ni några frågor så går det bra att kontakta oss antingen i kommentarsfältet, på sociala medier, på gnällbänken eller skicka ett mejl till: go@gopeking.net

Sprid gärna infon om insamlingen till alla IFK:are du känner!


Du måste vara inloggad för att kunna skriva ett inlägg på Gnällbänken...