Gnällbänken


Du måste vara inloggad för att kunna skriva ett inlägg på Gnällbänken...

  150 464 inlägg

 1. steppen  |  2 veckor sedan


  Intressant att ”vissa” här inne uppger att dom har ”källor” som läcker information om vad som händer inom IFK, otroligt svagt om det nu är så att ”källan” släpper ut info istället för att ta tag i problemet själv!

  SÄG DET ELLER GLÖM DET!

 2. Pippi  |  2 veckor sedan


  Åter igen Hunt är Kung så bara är det! Likt Zlatan i landslaget en riktig härförare. Alla älska inte Zlatan men han va Kung!

  Hunt och Norling det är som en riktigt härlig semla en fantastisk symbios

 3. Defensor  |  2 veckor sedan


  Sillyn hittills får 5 av 5! Vi behöver knappast vara oroliga för att stöta oss med spelare och agenter.
  De vet vilken klubb i Sverige som kommer att ta dem till nästa nivå.

  Avskyr Norling som tränare men tror vi vinner mycket på att han kan viska ömma ord i spelares öron och hålla upp stämningen.

  Hunt sköter arbetet med storsläggan för att fördriva slöfockar och underpresterare. :-)

 4. steppen  |  2 veckor sedan


  Curvan- Helt rätt, att det fortfarande finns ”supportrar” som ska fortsätta med att skriva massa negativt är oerhört frustrerande, läser man på Twitter t ex så fortsätter vissa att håna Jens G, fan lägg ner allt gnäll nu!

 5. bikemi01  |  2 veckor sedan


  Taddson, det är en spot on beskrivning av dig själv.

 6. dadelkompott  |  2 veckor sedan


  Om ni inte orkar med Taddson varför svarar ni honom i så fall? Det är väl bara att ignorera det han skriver – svårare än så är det inte. Ganska dumt att hälla ut hela bensindunken på en pågående bilbrand.

 7. Taddson  |  2 veckor sedan


  Hahaha. Ni vill bara ha saker som bekräftar er egen världsbild, här i er lilla circle jerk. Gunåde den som ruckar på de strömlinjeformade och eviga hyllningarna. Den som inte håller med är en fiende till sällskapet och ska som sådan bekämpas.

  Det låter nästan som en.. Ja, som en vad?

  Det är tur att världen är så mycket större än ert inskränkta lilla mikrokosmos. Det kommer bli föreningens räddning. Om inte – kommer ni aldrig känna igen er i IFK Norrköping igen.

 8. MK  |  2 veckor sedan


  När börjar IFK sälja årskort?

  Premiären verkar vara för övrigt vara i början av april – känns lite som det är på gränsen om man har börjat släppa lite på restriktionerna. Finns det inga diskussioner om att flytta fram till typ maj?

 9. Peking2020  |  2 veckor sedan


  “Malmö FF har kontaktat Björn Paulsen”

  Kom igen Peking – honom tar vi!

  https://www.fotbollskanalen.se/bloggar/sillybloggen/2021/01/13/uppgifter-malmo-ff-har-kontaktat-bjorn-paulsen/

 10. Cazzo  |  2 veckor sedan


  Saknar Bengeten.

 11. Buffon  |  2 veckor sedan


  Det tycker jag låter jättebra Taddson! konversera gärna på ett annat forum . Vi har förstått ditt budskap.

 12. Burkinho  |  2 veckor sedan


  En halv dag med fokus på fotboll på GB, sen kom Taddson tillbaks och vevar igen. Kan han inte få ett eget forum? Kanske skulle vi som gillar fotboll fly till svenskafans, vore lite ironiskt

 13. bikemi01  |  2 veckor sedan


  Fan vad tröttsamt det är att lyssna om alla era teorier om Hunt och om vad som händer i klubben. Är ni inte färdiga snart? Köp ett meddelskap, gå på årsmötet och rösta oavsett vad ni tycker i frågan.

  Äntligen fick man leva lite efter allt positivt som hände idag, fick verkligen hopp igen. Taggad och hoppfull!

 14. Taddson  |  2 veckor sedan


  Haha. Fattades bara. Nu ska problemet formuleras som att det var en riktigt smutsig grej att vilja avstå sin lön för att en mycket uppskattad medarbetare skulle få möjlighet att vara kvar. Eftersom det formulerats – lögnaktigt – som att det var av ekonomiska skäl Gädda sades upp.

  Det Thern då råkade göra, var att dra ner brallorna på ordföranden. Han tog bort det ekonomiska incitamentet och där stod kejsaren naken i all sin prakt och tvingades offentligt visa att det egentligen bara handlade om en sur gammal personlig vendetta, att det inte alls handlade om pengar.

  Ni fattar inte hur långdragen den här utrensningen har varit.

 15. curvan  |  2 veckor sedan


  Fantastisk dag med fantastiska nyförvärv.

  Synd att ni inte kan lägga ner smutskastanden för föreningens bäst och det gäller alla på forumet. Oavsett man är för eller emot Hunt har alla redan gjort sina ställningstaganden. Det ända som kommer ut de här diskussionerna idag är att föreningen tar mer stryk än den redan gjort. Vill man föreningens bästa, invänta årsstämman och låt medlemmarna avgöra vilken väg vi skall vandra. Vem som får mina sympatier behåller jag för mig själv, då jag inte vill delta i något som skadar föreningen jag håller kär.

  Lägg ner tramset – alla…

 16. Taddson  |  2 veckor sedan


  plomb

  Jag kan omöjligt veta varför. Och det intresserar mig egentligen mindre, än att det skett. I många år.

  Men du är välkommen att maila på taddaeh@gmail.com om du vill konversera på annat sätt än här.

 17. peking1973  |  2 veckor sedan


  Men hur i helevete kan man komma med sådant förslag som Then gjorde.Ska alla nya spelare in till Peking få berättat vid förhandling,att du måste avstå en del av din lön till Gädda.Det är då jävla korkat.Men det är inte så konstigt eftersom Thern inte är den vassaste kniven i lådan.Så helt jävla rätt av Hunt där.

 18. Stockholmskamrat  |  2 veckor sedan


  Kommer ni ihåg runt lunch idag när Peking var kul?

 19. Cricka_Hult  |  2 veckor sedan


  Vi är alla olika, men jag är själv väldigt obenägen att sprida rykten om människor om jag inte har fått det i första hand dvs jag ska ha pratat med och fått det verifierat av någon av de två personer som samtalet/ordväxlingen/diskussionen har skett mellan… I annat fall är det just rykten som är tolkade av någon tredje part på något sätt…men vi är som sagt var alla olika när vi pratar om det vi hört i tredje/fjärde hand som sanning…

 20. Ett liv ett lag  |  2 veckor sedan


  //kakadua

  Problemet med information från olika källor är inte att en del av sanningarna inte är sanningar.
  Det kan man ju lista ut genom att förstå hur viskningsleken fungerar.

  Problemet uppstår när den som ska försöka dra slutsatser ifrån källornas information är så otroligt partisk så att informationen förvrängs och fabriceras till att bara ha en sorts sanning, fabrikörens sanning.

  Med det sagt, det är verkligen en goodly Wednesday!

 21. Wahlstrom  |  2 veckor sedan


  Och vad sa den gode Thern till Hunten i samband med att han framförde sitt förvisso fina budskap? Kan han ha hotat med att gå ut på Twitter och grina ut om Huntens NEJ i frågan? Här blir det som så ofta väldigt ensidigt. Just i fallet Thern har jag inte svårt att se att han själv har provocerat fram såna tankar hos Hunten, eller vilken arbetsgivare som helst för den delen.

 22. plomb  |  2 veckor sedan


  Taddson/
  Tack för det. Nu vet jag inte om det framstått som annat i mitt sätt att skriva inlägg men blev “aktiv” här först efter att detta kom fram och har egentligen aldrig tagit ställning för endera alternativen. Däremot har jag varit en av dem som efterfrågat “bevis”, vilket jag självklart förstår är svårt att få fram när människor delger sig av personliga upplevelser.

  Är dock genuint intresserad av att veta vad som händer/hänt och har tyvärr inte jättemycket insyn, även om jag likt många här “hör saker på stan”. Tycker därför det är tråkigt när du alienerar mig som jag tolkar den sista meningen i ditt inlägg.

  Om vi släpper det och jag istället för att efterfråga enskilda händelser istället ändrar formuleringen till varför du tror att Hunt gör som han gör. Ifrågasätter inte uppgiften att han ringer hem till folk mitt i natten och inte heller att han skäller på människor så att de börjar gråta. Båda dessa saker är hemska. Däremot handlar människor sällan av ren jävlighet utan det beror på någon sorts logik personen i fråga följer. Är Hunts handlade en följd av att han inte tycker dessa människor gör sitt jobb på ett korrekt vis? Det jag menar är att oavsett om en revisor är duktig eller kass så är det fel att få dem att gråta, men bakgrunden till att någon får dem att börja gråta är lättare att förstå om den gör ett dåligt jobb, än att det beror på att personen som skäller är ren ondska.

 23. Taddson  |  2 veckor sedan


  XJesperX

  Då står du i alla fall för din kassa människosyn och det är väl gott så.

  Peking2020

  Föreningen har inte sagt nej till Simon Thern. Peter Hunt är inte föreningen. Det är det absolut största tankefelet du gör. Däremot beordrade ordföranden Hunt att inte förlänga med Thern, efter att Thern “uppviglat” sina spelarkollegor att avstå lön för att rädda Gäddas anställning.

 24. PekingKing  |  2 veckor sedan


  Gläds åt truppen som nu börjar forma sig, lägg inte mer energi på ordförande/styrelse mm.
  Att gå ut i media och hårt kritisera ledande personer i företaget/klubben man verkar i har nog aldrig varit ett framgångsrecept . Det insåg säkert oxå Thern när det begav sig. Men då han velat flytta på sig ändå såg han chansen att försöka såra medans tid var.

  Nya krafter in i laget , nu lyfter det.

 25. kakadua  |  2 veckor sedan


  Taddson

  Ja, många är som jag: de är skeptiska till källor som visat sig vara opålitliga.

  Med det menar jag inte alls att det nödvändigtvis är skitsnack, utan att det lika gärna kan vara osant som sant. Eftersom det är så det sett ut tidigare.

 26. Peking2020  |  2 veckor sedan


  Tack fan för att föreningen säger nej till att förlänga med Thern när han springer till media och kastar skit stup i kvarten. Hoppas a-kassan blir långvarig…

 27. XJesperX  |  2 veckor sedan


  Stewart//

  Har svårt att se Bajen ha varken råd eller plats för både Paulsen och Fjölet. Vilket är ett gott tecken, då borde minst en av dessa iallafall vara möjlig för IFK.

  Men det kanske slutar med Jon i Bajen och Paulsen i MFF..

  Skitsamma vilket kanske, så länge vi får in starka mittbackar, behövs sannolikt 2st till. Litar på att Stig hittar ett här.

 28. sthlmsnok  |  2 veckor sedan


  Implikationer på Sveavägen 68-nivå nu.

 29. XJesperX  |  2 veckor sedan


  Taddson//

  Jag misstror dig inte alls i dina uttalanden om vad Hunt kan ha gjort, han kan säkert vara hemsk att vara att göra med. Men jag hakar upp mig på att det blir tröttsamt att du inte vill acceptera att alla inte tycker det är lika självklart att Hunt ska bort på dagen som du verkar tycka.

  Jag personligen är ganska krass på så vis, även idioter kan vara framgångsrika, ta vilken arbetsplats som helst.. Många hatar säkert sin högsta chef, med det sagt kanske inte företaget hade mått bättre av att chefen lämnar ändå.

  Företagande handlar om att tjäna pengar, inte bedriva fritidsgård. Att driva en Idrottsförening handlar om sportsliga resultat, för att nå dessa krävs idag pengar, vilket gjort att Hunt lett IFK som ett företag. På gott och ont, men utan detta synsätt är jag ganska övertygad om att våra minnen av guldfirandet från 2015 endast hade varit drömmar.

  Jag försöker hela tiden vända mina funderingar utifrån vad jag tror är bäst för IFK Norrköping sportsligt, på kort och lång sikt, och jag tror inte det är att skeppa bort Hunt 2020, som säkert redan framgått. Trots dessa händelser som du och andra lyfter fram.

  Och oavsett om du tycker helt tvärtom, så har vi en intressantare dialog om du också kan diskutera utifrån hur du tror IFK skulle kunna bli bättre sportsligt, ekonomiskt, och andra viktigare aspekter utan Peter Hunt, som jag antar att du har tro om.

  Jag röstar för 2 nya år med Peter Hunt, även om jag inte ställer mig bakom hans idiotiska beteende i vissa fall. Om du vill övertyga mig annorlunda i vår dialog så hör jag gärna förslag på hur IFK kan strukturera om med nya personer som kan driva klubben framgångsrikt utan hans hårda nypor. För en sådan lösning hoppas jag finns, för klubbens bästa över tid, men jag tror inte man löser den nu, men kanske till nästa ordförande val i början på 2023…

  Lyssnar gärna på hur du tycker IFK bör tänka här, kring rollfördelning, struktur, och potentiella namn som känns rätt för viktiga roller i klubben, för du har ofta intressanta och bra tankar, men jag är väldigt ointresserad av mer galla spydd på Hunt.

 30. Taddson  |  2 veckor sedan


  Peking2020

  Du hatar Stefan Hellberg. Varför är det så?