Gnällbänken


Du måste vara inloggad för att kunna skriva ett inlägg på Gnällbänken...

  150 462 inlägg

 1. Bongo  |  2 månader sedan


  https://www.expressen.se/sport/fotboll/allsvenskan/katastrof-och-hemskt-har-aldrig-ursaktat-det/

  Fin artikel med Ibrakovic.
  Men…Jag ser på bilderna på honom som spelare att Siemens minsann en gång i tiden var tröjsponsor. Vart tog dom vägen?! Saknar dom inte på tröjan, men som större sponsor?!

 2. MA  |  2 månader sedan


  Den obligatoriska esten//

  England gjorde nyss 2-0. https://twitter.com/footballiceland/status/1329155452928716802?s=21

 3. Den obligatoriska esten  |  2 månader sedan


  Vad står det i matchen nu?

 4. MA  |  2 månader sedan

 5. MA  |  2 månader sedan


  2-0 Italien nu och Sverige måste vinna för att gå om Island i tabellen.

 6. MA  |  2 månader sedan


  Det ser bra ut nu för Islands U21 om Sverige förlorar så ser Island ut att bli en av dom 5 bästa tvåorna om man slår Armenien eller får en skrivbordsseger av förbundet så kan vi få se IBJ nästa sommar spela U21 istället för Sverige. Det är bra för IFK då han lär öka sitt marknadsvärde med ett bra U21.

 7. Taddson  |  2 månader sedan


  Janne Scherman har med Leons på listan över “Sveriges 10 bästa korvkiosker”. Norrköping levererar.

 8. MA  |  2 månader sedan


  Lyssnar på förra avsnittet av Iwung och CG:s blogg och jag håller med i det mesta som sägs där att ge Fransson/IBJ förtroende att spela tillsammans med Levi och Sead på varsin kant. Då får Fransson lite av den defensiva rollen på mittfältet och IBJ sköter den offensiva på mittfältet.

  Satsa på Egnell, Bazi, Kusu och Sahilovic åtminstone låt dom få en hel del speltid under försäsongen och anser man att dom inte håller plocka in någon sent i fönstret. Sen behövs en vänsterfotad ytterback samt målvakt och forward så har klubben värvat Corona ekonomiskt inte för att man behöver det men klubben har många talanger som man står inför ett vägskäl vad man ska göra med antingen satsa vidare på eller släppa.

  Många andra allsvenska klubbar kommer att få satsa på sina talanger då man inte har ekonomi att köpa bra spelare. Jag tänker främst på lag som AIK, Bajen och Häcken vars kassa sinar mer och mer. MFF, IFK och DIF står i en ekonomisk klass för sig om man jämför med dom andra allsvenska lagen.

 9. Laya  |  2 månader sedan


  Jens torde i alla fall känna Bazi väl; ingick i A-truppen (möjligen som lärling) i början av Jens tid i klubben. Tyvärr dröjde det väl inte länge innan Bazi drog på sig sin långtidsskada.
  Men borde inte Bazi ha tränat mer med IFK under hösten, om han vore aktuell? Eller anser man sig veta var man har honom och har helt enkelt låtit honom fokusera på Sylvia fullt ut i höst?

 10. Puttes bakhuvud  |  2 månader sedan


  Christos mfl/
  Samarbetet med Sylvia där spelarna kan pendla mellan klubbarna gäller för spelare som tillhör IFK och är 22 år eller yngre. Alltså Egnell kan pendla nästa år, men inte Marwan Baze-

 11. Burwana  |  2 månader sedan


  Taddsson//

  Jag tycker just Marwans karaktär är spännande, har som jag förstått det verkligen varit en ledare i Syliva, klivit fram när det behövts som mest. Sådana spelare växer inte på träd och som jag sagt tidigare så tycker jag att det skulle kännas tråkigt om vi missar hans potential. Eftersom han inte tränar med oss så känns det som en risk att vi gör det. Han kommer minst spela i Superettan nästa år, oavsett om det är med Syliva eller inte.
  Egnell tror jag faktiskt vi plockar, att han tränat med oss kontinuerligt under året talar för det.
  Väldigt roligt att vår talangklubb får fram dessa killar, förhoppningsvis kommer det komma mer.

 12. Christos  |  2 månader sedan


  Jag håller med dig Taddson!
  Jag tror att vi kommer ångra oss om inte Egnell samt Bazi flyttas upp till IFK. Egnell har varit uppe och tränat med IFK en tid nu, det har inte Bazi gjort på samma sätt, men jag är helt säker på att Bazi har en handfull klubbar efter sig från både allsvenskan och superettan. Sen har vi samarbetet med Sylvia, där spelarna kan pendla mellan, om tillräcklig speltid ej ges i IFK.

 13. MA  |  2 månader sedan


  Här är en spelare jag skulle vilja att klubben går hårt på att värva i vinter. Han vore en bra ersättare till både Almqvist och Haksabanovic med sin snabbhet teknik och skott.

  Men det är först nu som det börjar hända saker på allvar och enligt FotbollDirekts uppgifter så kan han lämna Falkenberg redan i kommande januarifönster.

  Flera allsvenska klubbar uppges vara intresserade.

  – Jag känner en stor tacksamhet mot Falkenberg men utesluter ingenting, säger Sylisufaj och fortsätter:

  – På väg bort eller inte? Jag vill spela hela tiden och känner att jag inom en snar framtid vill testa något annat. Sju mål får jag vara nöjd med tanke på att jag ju bara har startat i 14 matcher.
  https://fotbolldirekt.se/2020/11/18/malsucce-i-ar-intresse-fran-allsvenska-konkurrenter

 14. Morre  |  2 månader sedan


  Rattens//

  Ta det lite piano. Jag fick upp förväntningarna lite innan jag klickade på länken, hade trott det skulle vara något riktigt läckert. Visst var det ett snyggt mål, men kanske ingen wow-känsla över Seads prestation?

 15. Burkinho  |  2 månader sedan


  Whass hade tunnlat sista backen själv och avslutat med en chipp över målvakten

 16. Taddson  |  2 månader sedan


  Anders “Fernando Redondo” Whass känner vi ju alla till.

 17. Rattens  |  2 månader sedan


  Morre
  Du får gärna skicka mig en länk där Whass gör en liknande framspelning i full fart med fel fot. Bara så jag vet att du inte snackar en massa skit för att ta ner såväl min kommentar som det klassmål som Sead är direkt inblandad i.

 18. Morre  |  2 månader sedan


  Rattens// “klass på den”?

  Svårighetsgraden var ju inte jättestor. Även Whass hade kunnat gjort den framspelningen, med fel fot.

 19. Bongo  |  2 månader sedan


  Hoppas nu inte ifk drar ut på processen där man hoppas på att Isak stannar med resultatet att man missar både Isak och Mitov.

 20. Rattens  |  2 månader sedan

 21. Laya  |  2 månader sedan


  Klart att jag vill ha hem DMN.

 22. MA  |  2 månader sedan


  Jag såg några inlägg på MFF:s forum angående MFF och Simon Thern. Thern Jr vill nog helst flytta nedåt landet för komma närmare sin familj men om han inte får något erbjudande typ Ryssland så kanske det slutar med att han flyttar upp till sthlm och DIF och blir Ulvestads ersättare.

  Namn: prae
  Sänt: 2020-11-17 19:12:01
  Tycker eg inte vi har nytta av Simon just nu. Hans svaghet fortfarande är ju defensiven (med reservation för att han kan ha förändrats i Peking), så då skulle han konkurrera med AC om plats, alternativt med Toivonen och Nalic. Dessutom har vi Rakip som kan spela på de platserna. Det känns lite trångt. Ulvestad skulle väl snarare konkurrera med OL och Bonke,

  Namn: Leroyy
  Sänt: 2020-11-17 20:40:13 Ändrat: 2020-11-17 20:43:56
  Jag tycker snarare att man ska vända på det. Ni som vill se honom i MFF får gärna motivera varför, för det är inte speciellt mycket som tyder på att han ska platsa i MFF.

  Thern är inte den mentalt starkaste, det har bl.a Åge vittnat om. Gick det honom emot så vek han ner sig. Har även hamnat i mentala svackor under sin tid i Peking, vilket såklart är jättetråkigt men då är nog inte MFF rätt miljö där klimatet är tuffare och konkurrensen är mördande på en allsvensk nivå.

  Har sett många matcher med Peking i år och det finns absolut ingenting i hans prestationer som tyder på att han skulle kunna konkurrera ut någon av de centrala mittfältarna vi redan har. Ska man värva in en spelare som är påväg att närma sig 30 år så ska det helst vara en man för startelvan och det är han inte. Tar vi in honom så kommer han bara ta onödig plats från våra yngre spelare

  Namn: KingKongarne
  Sänt: 2020-11-17 20:51:19
  Mitt lilla inlägg gällande Thern är att ställa frågan i annat ljus. Ta bort parametern att han varit i Malmö tidigare, vem hade då velat ha en spelare med den profilen? Knappast dominerat i Peking men ska in och höja oss? Högst tveksamt särskilt många.

 23. Garda Albrektsvagen  |  2 månader sedan


  Burk

  Att påstå att Fransson, Linus o Dagge inte skulle hålla hög allsvensk klass… Vettifan alltså.

  Isak Bergman med, för den delen

 24. Bongo  |  2 månader sedan


  Tycker det mesta tyder på att Mitov kommer hem. Har svårt att se att IFK skulle säga nej och har ännu svårare att se att han skulle gå till ÖSK eller Djurgården. Alltid roligt med de egna!

 25. Zigge  |  2 månader sedan


  Om IFK inte vill ha Mitov så har jag inga problem att se honom i ÖSK. Enda jobbiga blir när vi möter ÖSK eftersom man vill vinna men samtidigt vill att det skall gå bra för honom. Hoppas han kommer tillbaka och vi vill ha honom. Älskar killen. Riktigt trevlig kille.

 26. Puttes bakhuvud  |  2 månader sedan


  Jag har sett både Julle och Felix J många gånger. Jag tycker Julle är bättre!

 27. alhaji kamara  |  2 månader sedan


  Mitov skulle aldrig sätta på sig apornas tröja.

 28. XJesperX  |  2 månader sedan


  IFK testade alltså nyligen en yngre obeprövad målvakt, man ska nu testa en annan ung och obeprövad målvakt, och man har en talang i Jakobsson redan i truppen som kanske inte är redo att vara nummer 1 i ett allsvenskt topplag, men kan förhoppningsvis växa dit.

  Jag tolkar det som att det kan vara högaktuellt med en comeback för Mitov. Man får en riktigt bra allsvensk målvakt när han är skadefri, som kan axla ansvaret i 2-3 år, Jakobsson får växa in i det bakom, och tar över den dagen han är redo, vid det laget är Mitov lite äldre, och kanske kan finna sig i att vara andrakeeper i sitt favoritlag.

  Disco nämner att Mitov väntas lämna Sarpsborg, Peking, Djurgården och Örebro nämns som alternativ. Om IFK vill ha Mitov så hamnar han väl hemma. Annars vore Örebro ett logiskt alternativ.

 29. MA  |  2 månader sedan


  Noa twittrar:
  Ett 80:e och landslagspausat avsnitt från @DKristoffersson och mig. Mitov Nilssons framtid.
  https://open.spotify.com/episode/2zBE0bnTiSVNh5PhvJ9FU9