Gnällbänken


Du måste vara inloggad för att kunna skriva ett inlägg på Gnällbänken...

  140 255 inlägg

 1. bogart  |  1 vecka sedan


  Lauritsen med en nick-assist :)

 2. MA  |  1 vecka sedan


  Från IFK:s twitter:
  27’ MÅL! Filippa Sjöberg med ett långt inkast som Filippa Karlberg tar emot, vänder på en femöring och dunkar in i bortre gaveln!

 3. bogart  |  1 vecka sedan


  Lauritsen startar idag igen i toppmötet mot Gorica

 4. It’s time to get remble!  |  1 vecka sedan


  Jack Lahne vore en bra ersättare till Almqvist. Amiens ligger i botten av Ligue 2 och Jack har sparsamt med speltid.

  En annan gammal BP-spelare är Kabran som sitter på utgående kontrakt i Norge. Fast han kanske bara gjorde en bra säsong i Superettan.

  Även Helland sitter på utgående i Rosenborg.

 5. MA  |  1 vecka sedan


  Rostov fortsätter att värvar skandinaviska spelare och har nu 3 svenska, 2 norska och en finne. https://twitter.com/ftransfers/status/1317422127558119424?s=21

 6. Bongo  |  1 vecka sedan


  Går och blir mer och mer orolig inför nästa år. Vilka spelare kan vi räkna med i en startelva om inget oförutsett inträffar?

  Castegren – känns sådär att se honom som given
  Linus
  Binaku

  Levi – måtte han hålla hela nästa säsong. Kommer bli enormt viktig.

  Hallenius – Behöver komma i form men kan bli bra.

  Det är nog dom som känns givna i dagsläget. Sen tror jag inte att alla i gänget: Nyman, Fransson, Sead och IBJ lämnar i vinter. Men det är heller inte otänkbart.

  Vilka knackar på dörren?
  Ishaq – enorm potential
  Kusu – oklart
  Lima – Får gärna ta oss med storm

  Oklart: Telo, Stefansson, Khazeni och Rask Sema.

 7. Guldstrupen  |  1 vecka sedan


  Någon på medlemsmötet som kan avge rapport?

 8. MA  |  1 vecka sedan


  Gustafsson: “Vi måste bygga om rätt så rejält”
  https://nt.se/artikel/1r0mg7ql

 9. MA  |  1 vecka sedan


  Av dom lag som scoutat Sead i sommar och vill ha honom så känns väl Atalanta som det bästa laget för Sead eller vad tycker ni?. Atalanta hyllas i media som sociala medier för sitt spel och var därför AIK och Norling började bygga på sättet hur Atalanta spelar men bara det att dom inte hade spelare som klarade av att spela som originalet själv. Sead med sin spelstil skull nog fungera rätt bra i en sån typ av fotboll som man vill spela.

 10. Bongo  |  1 vecka sedan


  Antalet hållna nollor säger ju en del. Men väldigt svårt. Säger ju också något om hela lagets defensiva kvalitet. Men man kan väl anta att han är tillräckligt bra för att inte utgöra en negativ påverkan i alla fall

 11. Majsan  |  1 vecka sedan


  MA/ Ja man kan räkna med att spelare som förlänger ett kontrakt får en sign-on i viss utsträckning. Men det är säkert väldigt olika eftersom spelarna är i olika faser när det händer. IBJ förlängde ju i somras när han redan börjat visa upp sin talang – det kostade säkert både en sign-on och markant högre lön. Blomqvist förlängde väl skadad, det kostade kanske ingen sign-on alls och snudd på sänkt lön gissar jag.

  Så om vi ska förlänga med Dagerstål eller Isak exempelvis, så lär det krävas rejäla sign-ons för att kompensera för att de blir mindre attraktiva för andra klubbar när de står under kontrakt som måste köpas ut.

 12. AO1518  |  1 vecka sedan


  UncleDirty//

  Han har väl hållit nollan 8-9 matcher denna säsong i ett mittenlag i Norge. Borde väl säga något om hans kvaliteter ändå?

 13. UncleDirty  |  1 vecka sedan


  Bara jag som är osäker på Mitovs kvalitet nu för tiden?

  I gammalt gott slag en fin ersättare för Isak, om inte annat vore Keita smarrig! Han borde ha ett gäng år till i toppslag och så kan talanger gå vid sidan och lära, värvar vi han lär vi inte tappa han utomlands!

 14. MA  |  1 vecka sedan


  Hur är det med spelare som förlänger deras kontrakt dom förhandlar sig till en slags sign on eller är det när man värvar en spelare från en annan klubb.

  Jag tänkte på t.ex Almqvist som förlängde sitt kontrakt förra året och nu har lämnat då måste väl klubben ha fått tillbaka stora delar av signon och kan tänka mig det blir 1-2 miljoner till utöver det som blir kvar när agent och utbildningsbidrag har betalats ut av transfersumman.

 15. MA  |  1 vecka sedan


  Kevin Walker som trasha sönder delar av omklädningsrummet efter guldet. Han är den sista jag vill se i IFK och får han inget mer kontrakt av DIF eller någon annan klubb så kan han ju börja med musiken igen om nu någon vill lyssna på honom.

 16. Peking2020  |  1 vecka sedan


  Kevin Walker – Nej fy fan…

 17. MA  |  1 vecka sedan


  Skrabb inbytt med 15min + tillägg.

 18. Bongo  |  1 vecka sedan


  Någon som kommer ihåg den här killen? Marcus Haglind Sangré. Från Linköping och sågs en gång i tiden som en enorm talang. Numera mittback och bofast i Akropolis startelva. Ett Akropolis som i år är ett topplag i Superettan.

 19. Bongo  |  1 vecka sedan


  Annars går ju Brwa Nouris kontrakt ut snart. Lite gammal kanske

 20. Bongo  |  1 vecka sedan


  Är sugen på en Daniel Sjölundvärvning. Ni vet en sån där spelare som egentligen är väldigt bra, men som inte får spela särskilt mycket.

  Funderar på Kevin Walker i Djurgården. Kontraktet går ut. 31 år gammal. Får begränsat med speltid.

 21. Taddson  |  1 vecka sedan


  Niclas Eliasson debuterar för Nimes. Startman hemma mot PSG.

 22. Bongo  |  1 vecka sedan


  https://www.transfermarkt.com/andreas-poulsen/profil/spieler/345746

  Som sagt, Andreas Poulsen. Född 99. Såldes för två år sen av Midtjylland för 4 miljoner euro. Varit skadeförföljd och inte fått speltid i bundesliga. Lånades ut till Österrike, men problem med skador.
  Kanske skulle vara något?

 23. MA  |  1 vecka sedan


  Skrabb börjar på bänken i Brescias match hemma mot Lecce. https://twitter.com/bresciaofficial/status/1317160386945318918?s=21

 24. Peking2020  |  1 vecka sedan


  Tycker att Dino Salihovic ser jäkligt spännande ut. Imponerade i svenska cupen senast. 17 år och spelar för P19. Hoppas han får fler chanser på försäsongen 2021 så har vi kanske en ny fin försvarare där.

  Ska även bli intressant att se vad Oliver kan prestera när han kommer i matchform. Har väl precis kommit igång med träningen – så försäsongen 2021 blir spännande här med…

 25. MA  |  1 vecka sedan


  Är det någon här inne som har koll på Thordarsons grabb Oliver? Mycket skador men om han fick vara skadefri en säsong finns det någon potential i honom att han kan slå sig in i startelvan i framtiden.

 26. Burkinho  |  1 vecka sedan


  Som den här säsongen sett ut så är det definitivt defensiven som behöver förstärkas. I anfallet har vi det bra ställt, och dessutom en del yngre talanger. Defensivt behöver vi en vänsterback och minst en mittback. Det finns väl inte heller några yngre som är nära A-laget.

 27. It’s time to get remble!  |  1 vecka sedan


  Fröling har varit skadedrabbad under året och nu åker Kalmar ut. Han lär behöva starta om.

  IFK vore ett ypperligt val. Man borde huggit honom redan från Åtvidabergstiden.

 28. PoLo_ByXa  |  1 vecka sedan


  /johjo

  Fröling blev väl intervjuad angående detta. Och min minnesbild/tolkning var väl ungefär att han hellre spelar allsvenskan med Kalmar än att sitta på bänken i IFK Norrköping(Och andra större allsvenska klubbar). Och att hans nästa steg snarare var utomlands.
  Det kan ju såklart förändras med spolierat 2020 pga knäskada och KFF i superettan 2021.

 29. johjo  |  1 vecka sedan


  Vill minnas att man gjorde ett försök med Fröling innan säsongen, men att han inte var intresserad.

  Men skulle Kalmar åka ur och inga bra bud kommer pga hans skada borde man slå till.

 30. MA  |  1 vecka sedan


  bikemi01//

  Apropå backlinjen twittrade Iwung:

  Backlinjen på söndag döma av träningen: Wahlqvist, Dagerstål, Castegren, Gerson.