Gnällbänken


Du måste vara inloggad för att kunna skriva ett inlägg på Gnällbänken...

  139 164 inlägg

 1. Jojje  |  2 veckor sedan


  Enligt Christer Gustafson på NT så tränade Raz för fullt idag.

 2. kakadua  |  2 veckor sedan


  MR

  För att det är kul.

 3. MR  |  2 veckor sedan


  @kakadua
  Intressant frågeställning. Varför följer man ett fotbollslag? Skulle vara kul att höra dina tankar.

 4. Guldstrupen  |  2 veckor sedan


  MA //

  Tack för infon. Jobbade kväll igår och kunde bara se små glimtar av matchen. Tråkigt att höra att det kanske rör sig om en hjärnskakning. Håller tummarna att det är något mindre allvarligt.

 5. Radamel Falk Olander  |  2 veckor sedan


  Kallekula/

  Den outgrundliga anledningen till att MFF:s styrelse är emot VAR är att de har årsmötesbeslut på att arbeta mot införandet av VAR. Med andra ord vill ju “fansen” inte ha VAR eftersom det är de som bestämt hur klubben ska agera.

  IFK borde ta efter, för övrigt.

 6. MA  |  2 veckor sedan


  ‘HALVTIDSUPPDATERING’ AV ALLSVENSKAN 2020
  Hur ser de relativa prestationerna ut till omg 17 om vi bara kikar på sambandet mellan utgifter och relativ poängskörd?
  https://twitter.com/andersnorlen/status/1302232230534803456?s=21

 7. kakadua  |  2 veckor sedan


  När man börjar tycka att det är skit samma om IFK vinner eller förlorar, och att det är dåligt när spelare och tränare står upp för varandra, det är kanske då man ska fundera lite på varför man följer ett fotbollslag över huvud taget.

 8. MA  |  2 veckor sedan


  Osynliga handen har twittrat om transfermarknaden och ekonomi. https://twitter.com/osynligahanden/status/1304085987023360002?s=21

 9. MA  |  2 veckor sedan


  Jag hoppas att IFK har koll på både Arnór Sigurdssons och IBJ bröder. En av Isaks bröder har varit här och tränat med IFK:s akademilag.

  Denna är tyvärr pluslåst men Isak berättar för Sportbladet om att en av hans bröder har tränat med IFK. Jag vet att Arnors bror gjorde debut för IÁ Akranes i sommar 16 år gammal och är ett stort löfte och talang.
  https://twitter.com/micgwagner/status/1280236808111042560?s=21

  Sen undrar man vad som händer med Thordarsons son om han får vara skadefri om han är tillräckligt bra att få speltid i framtiden i IFK:s A-lag i allsvenskan.

 10. Bongo  |  2 veckor sedan


  Om vi ska vara rättvisa har också Thern slagit några passningar som borde varit mål på. Tänker t.ex. På IBJ igår. Tror Nyman hade ett liknande läge mot öfk

 11. MA  |  2 veckor sedan


  Spjutgatan//

  Tack! Borde man inte kunna använda sig av arenornas spiideo men den kanske inte är så bra så man kan se om t.ex en boll var över mållinjen.

  Denna video är filmat med spiideo
  https://twitter.com/johan_is/status/1147939462082678787?s=21

 12. kallekula  |  2 veckor sedan


  Rätt säker på att t.o.m fansen i MFF vill införa VAR, men av någon outgrundlig anledning vill inte styrelsen det. Bakåtsträvare. VAR kommer införas i Allsvenskan oavsett, det är enbart en tidsfråga. Lika bra att acceptera det och börja jobba för att få systemet att funka så smidigt som möjligt istället.

 13. Spjutgatan  |  2 veckor sedan


  MA

  “Två motioner avhandlades där resultatet blev att föreningen avvaktar Svensk Elitfotbolls utredning av VAR innan beslut tas i frågan samt att valberedningen får i uppdrag att utreda och fördjupa sig i huruvida styrelseuppdraget i föreningen fortsatt ska vara ideellt eller bli arvoderat.”

  https://ifknorrkoping.se/manga-medlemmar-pa-arsmotet-2020/
  https://ifknorrkoping.se/wp-content/uploads/2020/02/Styrelsens-svar_motion1och2.pdf

 14. MA  |  2 veckor sedan

 15. Rattens  |  2 veckor sedan


  Tydligt att Malmö åter gör allt för att Christiansen ska kunna vara med mot oss.

  https://www.fotbollskanalen.se/europa-league/mffs-bakslag—stjarnan-missar-el-kvalet-aker-inte-med/

 16. Taddson  |  2 veckor sedan


  Ett annat sätt att se saker på: Simon Therns senaste poäng kom i omgång 4, Östersund borta. Sen dess har han spelat 90 minuter i 10 av de 12 matcher han varit uttagen till utan att svara för ett enda mål eller en enda assist.

  Han har samma poängsnitt per 90 minuter som Kalmars mittback Fidan Aliti.

 17. MA  |  2 veckor sedan


  Guldstrupen//

  Jag skulle tro att han blir borta mot MFF för det såg ut som det var en hjärnskakning han fick och då måste han gå igenom hjärntrappan och det tar ett par dagar och var därför Castegren var borta igår.

 18. Guldstrupen  |  2 veckor sedan


  Någon som vet status på Lauritsen? Vi är i stort behov av hans tjänster inför söndagens batalj.

 19. Hoola  |  2 veckor sedan


  Oförskämt och okunnigt att skriva så om Thern som, igår, sprang skiten ur sig för klubben.

 20. jaensson  |  2 veckor sedan


  Hear hear! Thern borde blivit kapten. Kanske inte för sent?

 21. Maestro  |  2 veckor sedan


  ///alhaji kamara

  Väl skrivet! Håller med till fullo. Sedan Ante försvann så har Thern varit extremt värdefull utanför plan. Att ha rutin i omklädningsrummet ska man inte underskatta! Igår visade han även hur viktig han kan vara på plan. Han gav ALLT för att visa att vi inte skulle vika ner oss.

  Sedan har han, liksom dom flesta underpresterat senaste tiden. Men skitsnack enligt mig att det är tack vare honom vi har haft en katastrof period.

 22. MR  |  2 veckor sedan


  Oklart vem i gruppen som är drivande kring de dåliga delarna i vår spelidé/våra principer, men lyssnar man till vad Thern sa så sent som förra veckan i NT så verkar han vara en av dem. Det vore bra om dessa idéer fick mindre genomslag framöver.

 23. alhaji kamara  |  2 veckor sedan


  xjesperx, tycker du uttrycker dig lite klumpigt och tråkigt. Jag tror många unga spelare som kusu, ishaq och Ibj ser extremt mycket upp till en sådan fotbollspelare men framförallt människan i omklädningsrummet!

  Vi är kåta på alla grabbarna från stan, men såg någon hur många helveteslöpningar thern sprang igår uppe i press? Han sprang ju sig blodig ute på plan för 3 poäng och sen är vi så otacksamma tillbaka…

  Thern kommer saknas för han är den på mittfältet som är den mest ledargestalt vi har där samt en krigare ute på planen. Han skämtar, han ler och han är allvarlig när det behövs? Vem var det som skrev på twitter ett öppet brev till oss fans? Jo, icke fan var det nån grabb från stan iallafall.

 24. bikemi01  |  2 veckor sedan


  MK/

  Inte helt omöjligt. Om han spelar på torsdag och sen ska spela på konstgräs mot oss på söndag så kommer han belasta baksidan.
  Känns som vi har en chans, MFF ska till Ungern. Matchen spelas efter kl 21:00 till efter 23:00. Sen ska de hem på fredag och upp till Norrköping på lördag eftermiddag. Hoppas på övertid på torsdag och jävligt sega ben på söndag.

 25. MA  |  2 veckor sedan


  Norrköpingsstjärnan: ”Har varit en stor mental prövning”
  https://www.svt.se/sport/fotboll/norrkopingsstjarnan-har-varit-en-stor-mental-provning

 26. XJesperX  |  2 veckor sedan


  På tal om ingenting.

  Oj vad jag tror detta lag kommer må bra av att nästa år vara utan Simon Thern.

 27. MK  |  2 veckor sedan


  Någon som vet om Christiansen väntas missa på söndag? Känslan är att han alltid lyckas vara hel mot oss efter skador så blir inte förvånad om han är med i elvan.

 28. Ballack  |  2 veckor sedan


  /Morre
  Precis, förut lösrte Ante och Daja det genom att våga spela rakt upp i banan på varandra.
  Jag läste någonstans i en intevju att de hade ett “kodspråk” i passningshastigheten.
  Hård boll innebar spelare i rygg och tillbaka knack. Löst uppspel innebar ok att vända upp.

 29. Morre  |  2 veckor sedan


  Burkinho//

  ja, jag är inte motståndare till kvadraterna i sig. Men det ställer väldigt höga krav på beslutsfattande och konsekvenserna när man gör fel är stora. Sen kanske man inte behöver göra 12-15 passningar mellan Isak och mittbackarna, det kanske räcker med 6-8 st? :)

 30. Burkinho  |  2 veckor sedan


  // Morre
  Å andra sidan så ser man tydligt hur Kalmar tröttar ut sig enormt på att jag runt i de där kvadraterna. Sista halvtimmen är de helt slut.