Gnällbänken


Du måste vara inloggad för att kunna skriva ett inlägg på Gnällbänken...

  132 559 inlägg

 1. MA  |  2 veckor sedan

 2. MA  |  2 veckor sedan


  Peking011//
  Du borde läsa denna 👉🏻 https://www.fotbollskanalen.se/sverige/tidigare-blavitt-talang-sjuk-i-corona-da-borjade-helvetet-pa-riktigt/ om hur jävla starkt viruset är som förstör immunförsvaret på vältränade elit motionärer. Tänk på det innan du pratar om 60+ som drabbas värst att även unga och vältränade personer kan råka illa ut.

 3. jt  |  2 veckor sedan


  MR, Real Madrid ringde precis och bjöd €100 M för Lauritsen. Hunt tackade nej och Rasmus själv säger att det är helt OK för det är i Norrköping han vill spela resten av säsongen. Real Madrid verkar ändå inte ha något bra på g…
  Skämtar du?

  Vi behöver inte älta det mer, jag förstår vad du menar och jag anser att det finns scenarion (troligare än det ovan) där vi kommer sälja vilken spelare som helst i truppen vid rätt förutsättningar

 4. kakadua  |  2 veckor sedan


  Peking011

  Du skrev nåt liknande häromdagen.

  För det första är det rätt många under 60 som dött, för det andra är det ännu flera som blivit allvarligt sjuka och fått ligga i respirator (vet själv en vältränad 23-åring som i princip fick lära sig att gå från scratch efter en vecka på sjukan). Men framförallt är det ju så att smittrisken för äldre ökar ju fler som bär på smittan, särskilt om det är väldigt många som har den samtidigt.

  Så nej, det är inte alls galet att vi kollektivt är lite försiktiga under en period.

 5. Peking011  |  2 veckor sedan


  Skräcken för corona är galen. Knappt nån under 60 har dött

 6. MA  |  2 veckor sedan


  Stor publikökning väntas i Danmark – men det lär dröja i Sverige: “Just nu står det still”
  https://www.fotbollskanalen.se/allsvenskan/stor-publikokning-vantas-i-danmark—men-det-lar-droja-i-sverige-just-nu-star-/

 7. MA  |  2 veckor sedan


  IBJ uttagen i Studio Allsvenskans omgångens elva
  https://www.instagram.com/p/CCDVEM9HCId/?igshid=i0b3lz1idw0q

 8. MA  |  2 veckor sedan

 9. MR  |  2 veckor sedan


  @jt
  Under pågående säsong, när vi har något bra på gång, finns inga pengar i världen jag skulle sälja Rasmus för. Jag menar det verkligen.

  Det hade varit annat om vi stod på ruinens brant rent ekonomiskt, men det gör vi ju inte. Långt därifrån. Jag tycker vi har råd att prioritera fotbollen som läget är.

 10. MA  |  2 veckor sedan


  raj//

  Många av dom yngre spelarna snappar upp mycket från spelare som Sead, Totte, Thern och Fransson. IFK la ut en video på Isak och Ishaq och där pratar Isak en del om just Sead och med såna spelare i laget och truppen gör dom yngre så mycket bättre spelare i framtiden.

 11. Burkinho  |  2 veckor sedan


  Jag älskar att Jens ser det positiva i att spela mycket matcher, istället för att gnälla som så många andra tränare. Han gnäller I princip aldrig på domare heller, inte ens när det går dåligt. Fokus på den egna prestationen, inte på sånt man inte kan påverka. Sånt smittar av sig på spelarnas inställning.

 12. MA  |  2 veckor sedan


  Är bra det finns vapendragare som du och Peking 2020 😀som också länkar en del.

  Fråga Lundh! Hur kunde @oloflundh tippa IFK Norrköping som åtta? 🤔
  https://twitter.com/fotbollskanal/status/1277889793800769537?s=21

 13. rajderajraj  |  2 veckor sedan


  MA//

  Ingen fara MA, du behöver få vila lite ibland. Även Batman behöver en Robin.

  Det IFK ironiskt nog gjort genom att spendera dyra pengar på Haksabanovic är att höja värdet på stora delar av den nuvarande truppen. Serieledningen och hypen runt laget kommer exponera våra spelare rejält framöver, ökningen av utrymmet i riksmedia har tex varit explosionsartad. IFK vet som vanligt vad dom gör och kan mycket väl gå vinnande ur striden båda på och utanför planen.

  Intressant förövrigt att Noah smart slänger in en summa på 15 milj för Haksa och att Jens nekar att det skulle vara så mycket. Ska bli intressant att se hur mycket det visar sig vara tillslut. Ska vi gissa på ca 10 milj dvs vad vi enligt uppgift fått för Skrabb. Hyfsat byte i så fall.

 14. MA  |  2 veckor sedan


  raj//

  Jag tänkte precis lägga in dom men bra att du tog över lite av mitt jobb att länka nyheter 😀👍🏻.

  För övrigt två kanon bra och intressanta intervjuer med Jensa och Sylvias tränare Rickard Johansson.

 15. Rattens  |  2 veckor sedan


  @MR
  Att sälja för rätt pris anser jag vara viktigare än när det är på året. Detta för IFKs långsiktiga väl och ve. Och ja, att sälja Rasmus för ett riktigt bra bud anser jag vara rätt. Som jag sade tidigare så är knappast Rasmus ensam i laget och om han säljs så blir det för övriga att kliva fram. Fotbollen av idag handlar uteslutande om pengar och vilka spelare man kan köpa in, därav mina åsikter. Dock finns det ju spelare som faktiskt har klubbhjärta och återvänder till tidigare klubb så som Totte och Alle tex, det ska erkännas. I allt detta så får ju också vägas in vad spelaren själv vill om det kommer ett bud. Att ha tjuriga spelare som vill bort är ju inte bra för någon.

 16. rajderajraj  |  2 veckor sedan


  Får ta över länkandet nu när MA verkar ha gått på semester.

  Jättebra artikel i Expressen med Jens Gustafsson. Växer allt mer i mina ögon. Just nu bästa tränaren i ligan.

  https://www.expressen.se/sport/fotboll/allsvenskan/vi-madde-bra-av-att-allt-inte-var-helt-tillrattalagt/

  Och en artikel även den i Expressen om den framgångsrika starten på säsongen för både IFK och Sylvia.

  https://www.expressen.se/sport/fotboll/ettan/-succen-i-norrkoping-konstig-tillfallighet/

  Vi är verkligen stekheta som förening på alla plan just nu. Imponerande.

 17. rajderajraj  |  2 veckor sedan


  Visst behöver vi vara en säljande klubb och inför säsongen hade jag förespråkat att sälja alla som vi får limliga bud på med tanke på Corona, men köpet av Sead har ju förvirrat allting. Logiskt sett borde köpet innebära att behovet av försäljningar skulle vara ännu större än tidigare, men samtidigt tyder det på att det trots allt finns pengar och att IFK känner sig trygga.

  Har dock mer förståelse om vi säljer spelarna med utgående kontrakt än just Lauritsen som är en av få försvarsspelare med kontrakt även över nästa säsong. Men man bestämmer ju iofs inte vilka spelare det ska komma bud på och han är ju stekhet just nu och lär själv vilja ta chansen om den kommer.

  Mycket svårt läge att hantera för Jens/Hunt. Samma gäller med Isak P, vad gör vi om det kommer in ett bud i sommar där Isak vill gå?

 18. Balasz  |  2 veckor sedan


  Hela Norrköpings idé om att sälja spelare vidare kommer ju ifrågasättas om man inte säljer när större klubbar kommer in i bilden, dock inte till vilket pris som helst. Misstänker att Sead inte blir hos oss i 4 år och de spelare dom köps in får nog hela idén presenterad för sig att “Kom hit gör det bra och vi säljer dig vidare. Tidigare exempel på detta är Jordan, Eliasson, Arnor, Fjöluson m.m.”

 19. jt  |  2 veckor sedan


  MR, det där med principer är ju vackert men jag tror man ska vara försiktig med det. Allt har ju naturligtvis sitt pris.

  10 miljoner tycker både du och jag är för lite men 30? 50? 100? 200? Säg gärna till när vi börjar närma oss ett belopp du kan tänka dig att sälja Rasmus för.
  300? 500?

  Det jag menade tidigare är att man måste väga in så mycket annat och inte bara säga att vi av princip inte ska sälja spelare under säsong.

 20. Defensor  |  2 veckor sedan


  En spelare som säljs leder ju inte till att vi plötsligt spelar med tio man.
  I vissa fall har ersättaren varit bättre än spelaren vi sålt.

  Nu har jag inte full koll på momsreglerna för spelartransaktioner med Haksa innebar väl moms pga. köp från utland? Kan ju vara fint att matcha den summan med försäljning i och med att det inte pågår så mycket annan momsbetingad försäljning just nu.

  20-30 miljoner kan man köpa mycket mittback för.
  Skulle det röra sig om tio för Lauritsen hoppas jag man väntar till efter säsongen.

 21. Garda Albrektsvagen  |  2 veckor sedan


  MR

  I pandemins spår så är nog svaret absolut ja på det , tyvärr.

 22. rajderajraj  |  2 veckor sedan


  Peter Hunts sista år som ordförande. Tror han väldigt gärna vill avsluta sin resa i IFK och sin resa med Jens med ett SM-guld. Värvningen av Sead tyder på att vi är beredda att satsa för att så ska bli fallet. Lauritsen blir nog kvar minst säsongen ut.

 23. It’s time to get remble!  |  2 veckor sedan


  Lauritsen – Vår egen Sergio Rasmus!

 24. robinso  |  2 veckor sedan


  Finns inte en chans att Rasmus drar till besiktas, så ni kan va lugna..

 25. kakadua  |  2 veckor sedan


  Svårt att värdera uppgifterna om Lauritsen, minns efter 2015 att det var nån sajt som placerade alla våra spelare i nån turkisk klubb. Kan ju vara samma klass på detta.

  Samtidigt är det ju verkligen inte konstigt om Lauritsen går. Tror han blir mer intressant än ”vanligt bra” allsvenska backar eftersom han är så farlig på offensiva fasta, så det kan nog komma rätt saftiga bud. Vore oerhört synd dock, han är en stor favorit i min bok.

 26. MR  |  2 veckor sedan


  @Rattens
  Vissa försäljningar har jag inte haft något emot. Främst sådana som skett efter säsongen.

  Det här är en viktig princip. Är fotbollen prio ett under pågående säsong eller inte?

  Låt säga att IFK släpper Rasmus för ett riktigt bra bud, och tappar i styrka så pass att man missar guldet. Tycker du fortfarande att det var värt det?

 27. jt  |  2 veckor sedan


  Morre, det var någon artikel i någon turkisk tidning. Kan ju lika gärna vara någon långsökt fantasi från en journalist like Henke Es fantasier om Haksa till Djurgården

 28. Burkinho  |  2 veckor sedan


  Lauritsen är en 24-årig mittback, så jag tror inte det kommer in några jättebud på honom. Han är mer värd för oss om vi vill gå för guldet.

 29. Morre  |  2 veckor sedan


  När kom Besiktas in i bilden?

 30. MA  |  2 veckor sedan


  Idag spelar Sylvia hemma mot Karlstad.

  Inför Sylvia – Karlstad / IF Sylvia – A-laget – Svenskalag.se
  https://www.svenskalag.se/ifsylvia-alag/nyheter/1505408/infor-sylvia-karlstad