Gnällbänken


Du måste vara inloggad för att kunna skriva ett inlägg på Gnällbänken...

  135 541 inlägg

 1. Peking011  |  1 månad sedan


  Behåller mycket hellre Lauritsen framför då Fjölet då Lauri är mycket bättre.

 2. MA  |  1 månad sedan

 3. Rattens  |  1 månad sedan


  MR och Morre…Med handen på hjärtat, har någon av er någonsin velat att IFK skulle sälja någon som sedan blivit såld? Jag tror inte det…Givetvis ska vi sälja Ralle om priset är det rätta. Har dessutom svårt att se att Ralle ensam är den som ska ta guldet till stan så som MR uttrycker det.

 4. MA  |  1 månad sedan


  Jag surfade in på DIF:s forum och sökte i forumet på Haksabanovic för att läsa lite om vad dom tycker så här 4 omgångar in på allsvenskan. Jag älskar vår klubbs ambitioner så här långt :-)

  Namn: Prestationskultur
  Sänt: 2020-06-23 18:13:39 Ändrat: 2020-06-23 18:17:09
  Norrköping har köpt Haksabanovic för allsvenskans högsta pris, och Hunt aviserar nu att se ska köpa in ett par spetsspelare i sommar.

  Vad gör vi som ska lira CL och slåss om topp 3?

 5. PekingKing  |  1 månad sedan


  Är säker på att Rasmus kommer växa ännu mer nu när det lossnat . Klart vi ska satsa på att ha honom kvar för att nå sportslig framgång. Att han sedan vill vidare till större ligor är förståligt , men då till det pris han är värdig. Först guld, sedan ev .cash.

 6. jt  |  1 månad sedan


  MR, ja och nej. Det är klart att allt har sitt pris. Det blir ju en avvägning mellan vad Ralle vill, det ekonomiska, hur Jens ser på backarna, om Linus kommer hem etc.
  Hur ligger vi till när transferfönstret öppnar? Leder vi eller har häng så tror jag som jag skrev förut att Hunt och Jens säger nej, framförallt om Beiktas ringer. Om Arsenal eller Real Madrid ringer blir det ju naturligtvis svårare. Jag tror också spelaren köper detta.
  Det är mycket som spelar in men hoppas vi får behålla Ralle resten av året

 7. MR  |  1 månad sedan


  @Rattens
  Visst kostar kvalitet pengar, och många försäljningar har lagt grunden för den sportsliga satsning vi nu ser. Men, säljer man Lauritsen nu och offrar chansen till guld kan man inte på allvar hävda att vi är en fotbollsförening. Då är vi främst ett investmentbolag. Och det alldeles oavsett hur högt budet må vara.

 8. Morre  |  1 månad sedan


  Rattens//

  Själv är jag förvånad hur många som hellre spekulerar om spelarförsäljningar än om sportsliga framgångar.

  spelarförsäljningar som målet och

 9. MA  |  1 månad sedan


  Bra talanger finns det alltid intresse och pengar till.

  Vi måste ha skäligt betalt för våra spelare, med eller utan en coronapandemi. Ekonomin har påverkats i hela världen. Men vi tycker inte intresset för Gigovic har minskat så mycket. De senaste veckorna har det börjat röra på sig igen. https://www.aftonbladet.se/a/Jok3zX

 10. MA  |  1 månad sedan


  Apropå Fotbolls studion och Varbergs Norlin:

  Svensk div 1 är underskattat det finns oerhört mycket talang där som väntar på att större klubbar ska värva dom. Därför är det jävligt tråkigt att Khazeni hela tiden är småskadad för han kan bli IFK:s Norlin som kommer slå igenom bara han får bli skadefri och få speltid.

 11. Ballack  |  1 månad sedan


  Fjölet är den enda som kan eventuellt ersätta Rasmus..
  Kommer Linus kan ju Henka hälsa hem..
  Sedan säljs han inte av Hunt i dessa tider OM man inte får pengarna direkt, har svårt att tro Hunt ger sig in i en sådan affär.
  Den typen av köp finansieras av en försäljning från Besiktas först. Lyssna/läs på ”Osynliga handens” blogg så går ni klarhet i hur en sådan affär går till.
  Kina är det land som cashar direkt, i övrigt oftast i olika block. Därför tror jag Hunt avstår

 12. Manxen  |  1 månad sedan


  Fjölet vill jag gärna ha hem. Rutinerad, bra längd o vänsterfotad. Känns inte som att det kryllar av den typen av spelare.
  Och han skulle snabbt anpassa sig.

 13. Bongo  |  1 månad sedan


  När det kommer till backar i startelvan så är jag av åsikten att det är bättre att låta dem spela ut sin kontrakt och låta dem gå som bosman. Stabilitet känns prio ett.

  Dock två undantag: Dels om det kommer ett bud som vi inte kan tacka nej till. Skulle nog säga att ett bud över 20 miljoner för Lauritsen är ett sådant bud. Dels också om vi kan värva in någon som är extremt mycket bättre.

  Så om ingen klubb slantar upp 20miljoner+ så tycket jag Lauritsen kan få gå sol bosman. Vi har andra spelare som kommer inbringa kosing.

 14. Toca  |  1 månad sedan


  Inte säljer vi Ralle för 20 mille? Känns som en dussinförsäljning nu för tiden. Börjar vi närma oss 40-50 miljoner så får nog klubben svårt att säga nej men under det så är det bara att vänligen tacka för intresset men be dem återkomma efter säsongen.

 15. mackelito  |  1 månad sedan


  Vad är det med alla fans som alltid vill ta hem alla gamla IFK spelare , börjar bli löjligt att läsa om.

 16. Manxen  |  1 månad sedan


  Morre, du får faktiskt hålla dig tills på onsdag.

 17. AJ  |  1 månad sedan


  Jag hoppas verkligen Ralle stannar. Ett guld väger tyngre än de eventuellt 20 mille vi skulle få in. Vi behöver allsvenskans bästa mittback!

  Och skulle han säljas så hoppas jag på Fjóluson som ersättare. Älskar Linus, men Fjóluson känns som en mer naturlig ersättare som mittback. Linus har mer att ge ute i Europa.

 18. Garda Albrektsvagen  |  1 månad sedan


  När mötet vi Helsingborg?
  Tönket så man kan förbereda sig mentalt på första förlusten.

 19. Rattens  |  1 månad sedan


  Ända sedan jag började läsa här så har jag slagits och förvånats över hur många här inne som aldrig någonsin vill sälja någon endaste en av våra spelare. Har inte dessa förstått att det är försäljningar som tagit oss dit vi nu är och att vi utan dem fortfarande varit ett lindansargäng på gränsen till konkurs?

 20. Morre  |  1 månad sedan


  Det är en sån jävla FEST att följa Allsvenskan just nu. Imorgon kommer antingen Djurgården förlora (stor glädje), MFF förlora (stor glädje) eller bägge tappa poäng (stor glädje). Dan efter möts AIK och Blåvitt, precis samma grej där. Lägg därpå Helsingborgs katastrofinledning och Hammarbys dito, nu mår man va!!

 21. XJesperX  |  1 månad sedan


  Lauritsen spelar minst säsongen ut i IFK så länge inget riktigt pangbud inkommer.

  Men vid en sådan affär hade det ju varit läckert med en comeback från Fjoluson. Kanske kan bli inför 2021 efter att Rasmus lyft bucklan.

 22. alhaji kamara  |  1 månad sedan


  garda/

  hur kan du ej förstå, IFK Norrköping går för guldet detta år. Vi har gjort ett av de största köpen någonsin i allsvenskan och som hunt uttala sig var det på grund av strävan efter ”sportslig framgång”. Gemensamma nämnare för guld lag är en stark mittback som är livsfarlig på fasta situationer. T.ex Ante, Mackan Danielsson, Milosevic och Pertan. Lauritsen kan vara skillnaden mellan guld eller en 3 plats. Vi borde behålla honom och tjäna dem stora pengarna kring Ishaq, IBJ.

 23. MR  |  1 månad sedan


  Det finns ingen anledning att sälja överhuvudtaget. Punkt.

 24. Garda Albrektsvagen  |  1 månad sedan


  Han kommer ju aldrig förlänga, varför skulle vi återigen sälja för kaffepengar? När vi då kanske har möjlighet att popa in Linus.

 25. Guldstrupen  |  1 månad sedan


  Undrar vad Hammarby, Malmö, DIF och AIK känner inför det faktum att de just blev omsprungna av Varberg?

 26. kallekula  |  1 månad sedan


  Den enda anledningen till att sälja Lauritsen nu vore om det dök upp ett alldeles för bra bud, men det känns inte särskilt troligt. Bara att behålla med andra ord.

 27. Laya  |  1 månad sedan


  Om Lauritsen verkligen skulle säljas, vore det fint att få in både Wahlqvist och Fjoluson.

 28. alhaji kamara  |  1 månad sedan


  garda/

  tror inte vi är i närheten i hur bra vi är nu utan lauritsen, ser inte hur jens skulle släppa han nu. vem ska vara farlig i luften dessutom?

 29. MA  |  1 månad sedan


  Vilka lägen HIF skapar mot Häcken

 30. Garda Albrektsvagen  |  1 månad sedan


  Linus kommer hem nu, vi säljer Lauritz.