Gnällbänken


Du måste vara inloggad för att kunna skriva ett inlägg på Gnällbänken...

  127 029 inlägg

  Visar WP-sida: 304.
 1. kakadua  |  2 veckor sedan


  Rasmus uttagen i årets lag i kroatiska ligan. Känns som en av flera alumni från IFK som kan vara nära att ta klivet till den allra högsta nivån snart.


  Report comment

 2. Bongo  |  2 veckor sedan


  Emanuel Chabo får a-lagskontrakt. Över 2023. Kul!


  Report comment

 3. Guldstrupen  |  2 veckor sedan


  Någon som hört något angående biljetterna till söndagens match?


  Report comment

 4. Laya  |  2 veckor sedan


  //Ballack
  En riktig högoddsare sålunda om Hamad skulle hamna i IFK. Efter omständigheterna kanske lika bra det.


  Report comment

 5. Bongo  |  3 veckor sedan


  Ifk börjar likna hur det var förr i tiden när Michael Andersson. bekräftade att de var intresserade av allt som rör sig. Tycker det är bra att kommunicera den långsiktiga strategin men detaljet kring vart man ska diska matlådor osar inte professionalitet


  Report comment

 6. Laya  |  3 veckor sedan


  När Sparta Prag-fansen fick rösta fram årets spelare i klubben, hamnade DMK på tredje plats.


  Report comment

 7. Johnny Kass  |  3 veckor sedan


  Jag gillade ju hemlighetsmakeriet(/professionaliteten) som krävde kremlologi, men det är ju fullt logiskt att de bytte inriktning efter drevet/kampanjen/återtagandet av klubben från fansen, bl.a. här inne. Det är svårt att vara öppnare som klubb utan att öppet säga vad som är på gång och hur man tänker.


  Report comment

 8. sthlmsnok  |  3 veckor sedan


  Dagge i Framåt Kamrater var kanske bästa avsnittet hittills. Mkt jordad och resonerande man, Dagge. Hoppas på comeback Ante-style i framtiden.


  Report comment

 9. Parkjoh  |  3 veckor sedan


  Jag kan tycka att det blir spretigt när det är Stig ena dagen och Örjan nästa dag som beskriver situationen. Inget fel med öppenhet men känns otydligt och på gränsen till oprofessionellt.. Då avser jag frågor rörande spelare in och ut


  Report comment

 10. Oraklet  |  3 veckor sedan


  Det är en rätt stor skillnad från ”Tystnadens klubb” som det var under Hunt o Jens styre!
  Vet inte vilket jag föredrar faktiskt?


  Report comment

 11. Tepper  |  3 veckor sedan


  Det är en väldans massa snack genom media numera. Mycket av det Örjan pratar om borde hållas internt. Jag gillar inte den här utvecklingen.


  Report comment

 12. MA  |  3 veckor sedan


  Mycket kommer att hända i IFK:s trupp i sommar enligt Örjan Hansson.
  https://fotbolldirekt.se/2021/06/05/stora-forandringar-i-peking-efter-haksabanovic-forsaljningen

  Ur FD: Vi kommer behöva svar ifrån delar av spelartruppen, vad man har för avsikt med sin framtid i IFK Norrköping. Och vi kommer också vara tydliga med vad vi tycker om våra spelare, vissa av våra spelare och deras framtid. Det är både och, både vad spelarna tycker och vad vi tycker. Efter det får man forma, inte en ny uppställning men kanske en kompletterad uppställning, säger Örjan Hansson. Som är tydlig med att IFK Norrköping ska ha en fortsatt hög ambitionsnivå.


  Report comment

 13. Ballack  |  3 veckor sedan


  Om IFK går för Hamad så har konkurrensen tätnat.
  Både Bajen och MFF har kontaktat Jille.
  Prio är ut i Europa igen men IFK är med i racet men ligger lugna i kontakten då man avvaktar Alle


  Report comment

 14. kakadua  |  3 veckor sedan


  Det är ju inte så att vi saknar rutinerade spelare. Vi skulle kunna ha följande centrallinje (räknar målis, trebackslinjen, innermitt och center):

  Jansson
  Linus-Lund-Viktor
  Fransson-Skulason
  Totte


  Report comment

 15. kakadua  |  3 veckor sedan


  MR

  Tanken var ju att Ante är oersättlig och att ansvaret behövde spridas på fler. Enter hemvändarna (och Larsen, Rasmus). Tanken var nog inte så dum, men det har inte riktigt fungerat. Och det är ju bevisligen de svåraste värvningarna att göra om man inte satsar väldigt mycket pengar, och inte ens då finns några garantier.


  Report comment

 16. Laya  |  3 veckor sedan


  //Burkinho
  Sedan Ante OCH Daja, menar du (?).


  Report comment

 17. Burkinho  |  3 veckor sedan


  / kakadua
  Huvet på spiken!

  Rutin ger inte med automatik kvalitet, motivation och ledaregenskaper, utan det varierar kraftigt. Den gemensamma nämnaren är en viss jämnhet, att äldre spelare sällan är riktigt dåliga, och mycket högre lön.

  IFK har faktiskt värvat en del rutinerade spelare, men de har ju varit för dåliga för att ens platsa i startelvan. Har vi haft nån riktigt lyckad 30+ sen Ante?


  Report comment

 18. MR  |  3 veckor sedan


  @kakadua
  Det är en sämre stomme av ledare inlaget nu än 2015, det håller jag med om. Men det är också så att 2015 förväntade sig ingen att Arnor 22 skulle kliva fram och lösa upp knutarna. Då var det Ante, Daja och Kujo som ledde. Nu tittar alla på Haksa. Men det kanske är som du säger, för att de som egentligen borde varit bärande är för dåliga… Förväntningar formas av tidigare prestationer och de har ju varit för dåliga från Alle och gänget.

  Sedan kan man ju fråga sig varför vi fortsätter satsa på det ena benet, talanger, när vi saknar den rutinerade centrallinje som är en förutsättning. Men det kanske var en insikt som kom efter några matcher.


  Report comment

 19. Marcus Thapper  |  3 veckor sedan


  Nytt avsnitt av Framåt Kamrater ute med Filip Dagerstål! Om förra säsongen, första tiden i Ryssland, ”Grabbarna från stan”, när han kommer hem igen och massor mer. Tyckte själv det blev ett kanonsamtal och tror/hoppas att ni kommer gilla det!


  Report comment