Gnällbänken

25 346 thoughts on “Gnällbänken

 1. Levi säger ju det många andra tänker. Bra…

  Klubben har ju sålt spelare som ingen annan men förmedlar samtidigt att man är fattiga som kyrkråttor. Tillgångar som försvinner ersätts inte på ett sätt som visar ambition.

  Man accepterar mellanår och tyvärr är kanske det modellen som är orsaken till att intresset kring klubben minskar. Kan man finjustera sin modell på ett sätt så intäkter investeras på ett sådant sätt så att man hela tiden har en slagkraftig trupp och inte bara lovande trupp tror jag man får större intäkter på driften. Mer publik och mer näringslivspartners.


  Report comment

 2. Tycker det är helt OK att göra det så länge det är på en konstruktiv och idégenererande nivå. Finns inget av det Levi säger i länken här nedanför som är felaktigt eller väl tilltaget. I mina ögon är det bara sunt att lyfta det, förutsatt att det även luftats internt då. Media ska aldrig användas som en intuitiv megafon, om så är fallet har förtroendet för organisation och ledning fallit internt i spelargruppen. Det är väl den här närheten till spelarna och deras röst som gör att vi står ut från kommersiella, ointressanta produkter som Premier League.


  Report comment

 3. Vill påminna mig om att en viss Simon Thern pratade i media på ungefär samma sätt som Levi nu gör om att det ska in spelare och vad gör klubben med alla pengar, konstgräset är som en balkongmatta osv. Nu är förstås inte Levi illvillig som Thern var men jag kan tycka att andra ska sköta sånt som spelare in samt ekonomi och spelarna ska spela fotboll och inte gå ut i media om det ovan nämnda.


  Report comment

 4. Kom igen nu Peking, ge oss en midsommarfest med en nysignad Arnor Sigurdsson.

  Landar man en sådan värvning så är det faktiskt en av de skickligaste spelarna i hela Allsvenskan.

  Överlägsen av de spelarna vi sett slå igenom i Peking på senare år med egenskapen att ha individuell spets av högsta klass, men fortfarande 110% disciplin till att göra det tränaren vill och inte det han själv vill.

  Klasspelare rakt igenom. Hade haft lekstuga i allsvenskan under hösten.


  Report comment

 5. Glad midsommar! Hoppas vi ses på Strandvallen på söndag! Framåt Kamrater gör comeback nästa vecka med glödheta Sabina Ravnell!!


  Report comment

 6. HTPK

  Skillnaden är ju att han kom hem på ett halvårslån den här gången för att ryska ligan stängde. Det är ju skillnad på t.ex. situationen med Fransson. Nu var jag inte lika irriterad över den situationen som många andra, men jag kan ändå förstå att många upprördes av den. När det gäller Filip så var det ju enbart pga kriget han kom hem på ett lån, där ambitionen från början var att återvända nu. Det var ju en ren bonus att han kom hem. Att tro att man i hans situation inte vill fortsätta spela utomlands är väldigt världsfrånvänt. Det är ju inte direkt så att han kan tänka sig gå till MFF eller Gnaget. Det är ju fortsätta sin utlandskarriär han vill och det måste ju man ju självklart respektera. Vi ska vara glada att han vände hem till oss nu under våren.


  Report comment

 7. Alla förstår nog att Filip vill fortsätta i någon annan proffsklubb och det är han väl värd. Läget är väl dock lite speciellt där han har kontrakt med en rysk klubb och således bara kan se fram emot någon form av utlåning än en gång. Med hans familjesituation och det faktum att han trivs i klubben hade jag önskat att han i vart fall stannade under hösten för att sedan ta nytt kliv nästa säsong.


  Report comment

 8. HTPK, då ser vi verkligen på det totalt annorlunda. Varför är det sunkigt? Han är ärlig och, precis som du skriver, alla förstår att det funkar så. Han är även tydlig i sin uppskattning till IFK.

  Känns det bättre för dig om han öppet ljuger, men att du innerst inne anar hur det ligger till?

  Självklart önskar vi alla att han varit beredd att satsa fullt ut på IFK och meddela att han vill förlänga utan att kolla på några alternativ, men det vore ju i det här läget naivt att tro på en sån situation.

  Filip har bidragit på ett nödvändigt sätt under våren, sen är det tyvärr så att vi som lag inte spelar tillräckligt bra. Visar det sig att det blir en förlängning skulle det vara fantastiskt.


  Report comment

 9. Taddson, det finns absolut ingen i Snoka som är ruskigt ruskigt bra.

  Det Filip säger är att han gärna blir kvar OM han inte hittar något annat. Det är ju sånt beteende jag fullständigt avskyr. Nog förstår jag att det funkar så men berätta det inte öppet för det låter fullständigt sunkigt.


  Report comment

 10. Jo, men det är klart Filip vill ut igen. Men inget säger ju att det måste ske i sommar. Han ska bli pappa för första gången. Bara en sån sak. Tror mer på att han skriver på, lirar säsongen ut och i så fall flyktar iväg i vinter eller nästa sommar. Självklart ska han ut igen, han är ruskigt, ruskigt bra.


  Report comment

 11. Helt rätt av Daggen. Han kom ju hem nu på ett halvårslån för att det blev krig i Ryssland där han äntligen fått testa utlandslivet. Självklart att det bara vore en bonus att få behålla honom längre än så. Att tro att han hellre vill vara var i Norrköping, där han spelat hela livet är ju bara naivt istället för en bättre liga och större lönecheck.


  Report comment

 12. Tycker att Dagerståls intervju i NT är bra. Öppen och rak, inga löjliga floskler. Han vill utomlands, men inte till vad som helst. Han älskar IFK och trivs även här. Jag uppskattar ärligheten. Snarare än att bara dra lögnen ”jag spelar för laget X och fokuserar bara på X”, som man ofta får höra i intervjuer, säger han exakt som det är.

  Självklart tråkigt för oss med risken att han får en ny klubbadress, men så är läget.


  Report comment

 13. Snudd på omöjligt att sätta likhetstecken mellan Daggen och Olsson, va?

  Är inte särskilt orolig för att Daggen skulle dra. Säker på att han kritar på, med löfte om att sticka om något dyker upp.


  Report comment

Lämna ett svar

Back To Top
Loading...