Gnällbänken

Var snäll.

35 734 thoughts on “Gnällbänken

 1. Häcken spelar ut Djurgården nu. 2-0. Dom är snuskigt bra så vår förlust med 3-0 ska vi inte dra stora växlar av.

  Tråkigt med Isak. Nu krävs nyförvärv kommande vecka.


  Report comment

 2. Thapper/
  Mycket fin intervju!!! Stort tack!
  Jag blev f.ö närmast tårögd av att höra Sigges attityd mot klubben. Vilken otroligt fin inställning! Välkommen tillbaka, sen!!


  Report comment

 3. Thapper/ Riktigt fin intervju! (Och ett stort lyft att den otajmade Göteborgaren inte var med;). Det sämsta var väl känslan av minimal chans att Sigurdsson är kvar i höst och det bästa var att han verkar vara en guldkille. Så fint att höra honom prata om IFK!


  Report comment

 4. Tips! En 80 minuter lång intervju med Arnor Sigurdsson (av mig och min kollega August) är ute i Tuttosvenskan nu. Jävligt matigt om IFK, Ryssland, domarna i Sverige, VAR, Glen och massor massor mer. Hoppas ni vill lyssna! (Förlåt för reklam men den känns ju av intresse här ändå haha) Ses mot Sirius!


  Report comment

 5. Sigge vägrar spela i Ryssland mer, bra ställningstagande som jag hoppas klubben spinner vidare på . Klart att killen vill vidare till Italien alt. Premier Ligue, men då bör vi först ha honom som klubbens spelare, in med externa finansiärer(verkar ju vara ett måste) jag vill se mer av killen innan han lämnar för denna gång.


  Report comment

 6. Oraklet//
  Jag menar att de kämpar, biter ihop och gör så gott de kan i denna svåra tid.
  De springer inte och gnäller utan jobbar i det tysta. Vi märker ju inte allt de gör och då är det lätt att fokusera på att allt som är dåligt.


  Report comment

 7. Scouse//
  Du är sarkastisk förutsätter jag i ditt senaste inlägg, för det finns väl knappast någon som kan tycka så.
  Själv tycker jag att det är snudd på motsatsen.


  Report comment

 8. Denna säsong hoppades vi ju på cupen, men det tog tvärstopp tidigt. Nu blir det en lång säsong. Ska vi gissa att Sigurdsson ut och Fransson in blir växlingen i juni? Ett tapp, men ärligt talat ger det bättre balans i truppen. Jag får känslan av att Lindkvist inte blir kvar säsongen ut heller. Tonna är nog mån om att inte ha spelare som inte är aktuella för så många minutrar i truppen.
  På tal om ytterbackar, var har Telo tagit vägen?
  Drömscenariot är att vi lånar in en riktigt kompetent mittback från nåt Europeiskt lag i högstaserien som fått knapert med speltid under våren. Då missgynnas vi ju av vår-höst, säkert, eftersom den liraren missar säsongsupptakten i sitt ordinarie lag.
  Vad gör Rasmus Lauritsen nu förresten…?


  Report comment

 9. Kallekula
  Det är inte försäsongen som är domedagen. Backlinjen var redan otroligt svag och nu har vi dessutom 3 skador på det. Baggesen-Oppong-Lund-u21 kille? Lär inte skrämma många lag…


  Report comment

 10. Eh, jag tycker vi brukar vara i bästa fall mediokra på försäsongen även de år vi levererat i Allsvenskan. Det hör liksom försäsongen till att allt ser stelt ut.

  Med det sagt försöker jag inte säga att det känns lovande. Det gör det inte, framför allt inte sett till truppbygget. Menar vara att det inte är särskilt meningsfullt att dra några större slutsatser av hur spelet ser ut.


  Report comment

 11. Isak kan missa hela säsongen.
  Nu är det stenhårt med ett nytt namn för backlinjen o möjligtvis Fransson redan nu. Vi har inte råd att vänta.
  Att låna ut Dino kanske kan kosta sig nu.


  Report comment

 12. Ssewankambo är inte vår bästa spelare, kanske inte ens en startspelare, men en säsongslång skada där tar extremt hårt på vår trupp. Plötsligt tappar vi en högerback, en mittback och en 6:a. En Krogh Gerson-figur som varit så värdefull får oss genom åren.

  I vår ekonomiskt tuffa sits (sitsen är dessvärre tuff sett till mesta) blir det väldigt svårt att hantera detta. Ett problem är att vi haft ett överflöd av spelare på lönelistan – vi kan inte riskera att göra det problemet ännu större genom att fylla på med fler liknande spelare med en lön över medel. Plötsligt är behovet av en högerback större än en mittback? Eller ska vi återigen försöka hitta en spelare som kan kombinera i form av att vara en halvbra högerback, halvbra mittback?


  Report comment

 13. Domedagsstämning här ser jag.

  Ja, inte ser det bra ut. Det enda positiva är väl att klubben måste ge sig ut och leta de nya spelare man redan innan borde ha värvat. Lite sent bara.


  Report comment

 14. Ganska övertygad om att det är det sämsta IFK jag sett ca 2 veckor före premiären på låt säga iaf senaste 20 åren…


  Report comment

 15. I och för sig bara en träningsmatch men att på hemmaplan spela 0-0 mot ett lag som var på vippen att åka ur superettan förra året vittnar om förfallet som pågått i två år nu. Det har gått snabbt och det kommer att fortsätta…


  Report comment

 16. Finns någon plan hos vår ”eminenta klubbledning” för en ev nedflyttning till superettan vilket jag inte tror är helt osannolikt att döma efter den här försäsongen och cupspelet.
  Det här är en dålig och obalanserad trupp och en tränare som inte verkar få något att se ut att som det kan bli något annat än strid för kontraktet.


  Report comment

 17. Förfallet är extremt väntat. Men att det skulle gå så här fort efter kamratuppropet trodde jag inte.


  Report comment

 18. Har inte varit någon stor tillskyndare av Hunt, men att klubben skulle befinna sig i det här läget om han suttit kvar håller jag ändå för helt osannolikt.

  Förfallet började direkt när Mårdh tog över, och tyvärr verkar det bara fortsätta med oförminskad styrka framöver. Att så fullständigt ha lyckats montera ned en klubb på bara två år är faktiskt något av en bragd, och säger det mesta om vår nuvarande klubblednings kompetens.


  Report comment

 19. Instämmer med Laya. Alla tecken i klubben pekar tyvärr nedåt, med nedstängning av Parken som någon slags logisk slutpunkt.

  Mårdh och Sturehed kommer att få sin vilja fram. Blir inte förvånad om laget trillar ut heller.


  Report comment

 20. Hoppades på seger o inga skador, de sket sig rejält 😟 Enda trösten idag, fler lag hade de tufft mot superettan motstånd. mff fick bara kryss mot Öster o kff torska mot Heif. Ibland får man gräva djupt för att hitta nåt 🤔


  Report comment

 21. Nu skadade Ssewankambo sig också, såg dessutom riktigt illa ut. Han lär vara borta i premiären, säkert Eid också efter den smäll han fick. Så det ser lovande ut!

  Men allvarligt talat så ligger vi jävligt risigt till nu. En back måste nu, precis som om inte det var nödvändigt sen innan…


  Report comment

Lämna ett svar

Back To Top
Loading...