Gnällbänken

Var snäll.

35 734 thoughts on “Gnällbänken

 1. 0-0 i halvtid och inga direkta målchanser åt något håll. IFK har stort bollinnehav men skapar ingenting, alldeles för lågt bolltempo.
  Ska vi hålla oss ifrån bottkampen i år så måste bolltempot upp.


  Report comment

 2. Den här första halvleken är säkert något av det sämsta jag sett av IFK, det är knappast superettanklass, det här ser ruggigt dåligt ut.
  Inga långa spelsekvener, långsamt, tempolöst och fullständigt uddlöst.
  Efter den här försäsongen anar man oro inför seriestarten och säsongen.


  Report comment

 3. Oraklet
  Kanske just pga att startelvan är i stort sett given som träningsmatchen ges tillfälle att försöka få klarhet i vilka som står näst på tur?


  Report comment

 4. 24 spelare, i princip alltså hela spelartruppen uttagna till matchen??
  Trodde att Riddersholm var klar med experiment och hade en tänkbar premiärelva klar till stor del, det är märkligt om det blir massor med byten så här nära inpå seriestarten, märkliga turer både på planen och utanför.


  Report comment

 5. /Laya
  Det är nu agnarna skiljs från vetet.
  Vi motgångsupportar kommer att ställa upp för Snoka mer än någonsin.


  Report comment

 6. Laya / Märkligt supperterskap 🤔
  Om min fru bryter benet, älskar jag ju inte henne mindre! Personligen e jag sjukt taggad inför premiären, att en läktare e stängd e jättetråkigt men att de skulle få mig att inte gå på match e en orimlig tanke för mig. Pekings start 11 e de sista jag tänker på när jag lägger mig o de första när jag vaknar. Jag vet, de e lite sjukt men tröstar mig med att de finns dom som har sjukare tankar. De finns dom som tänker på djurgårn eller mff 🙂


  Report comment

 7. Saknade Rysslands-miljoner till gigantiska summor, en ruinerande budget lagd för 2023, ingen eller liten försäljningspotential av spelare i befintlig trupp i närtid, arena-betongen som krackelerar.
  Inga vidare framtidsutsikter för IFK, är slutsatsen från många.
  Det här med att stänga två läktare är för många droppen. Så även för mig. All entusiasm för att ta sig till Parken har försvunnit och lär först återkomma när hela Parken är öppen igen.
  Snacka om att förstöra hajpen och intresset från IFK-ledningen inför en hemmapremiär! Och det kan ju bli långdraget! Tajmingen är ju helt åt fanders. De flesta IFK-anhängare torde väl tappa sugen nu? Lika bra att lägga ned, känns det som.


  Report comment

 8. Köpte såklart ett ex av Khazeni-tavlan idag. Tänkte bara säga att om någon i tifo-gruppen ville köpa men inte hann innan den tog slut så släpper jag förstås mitt ex. Har man varit med och gjort jobbet ska man ha förtur så hojta till isf :)


  Report comment

 9. P3E/ Jag reagerade också på det men tänkte att det kanske finns någon bra förklaring, att föreningen står för momsredovisning eller kostnader på något sätt. Men ingen aning iofs :)


  Report comment

 10. Försökte också att få ett exemplar men kom för sent.
  Endast 50 ex och de är redan sålda, så hoppas de gör ett släpp till


  Report comment

 11. Kristercollin
  Högg en direkt såklart men blir lite irriterad över att IFK själva tar en tredjedel. Känns så småaktigt.


  Report comment

Lämna ett svar

Back To Top
Loading...