Gnällbänken

33 691 thoughts on “Gnällbänken

 1. Om Mårdha och Tonna hade ansett att Viktor Agardius är kung hade de förlängt avtalet redan innan det löpte ut. Viktor hade ju en önskan om att få fortsätta i föreningen men blev inte erbjuden något nytt kontrakt. Fick dessutom beskedet redan i början av november…
  Märkligt hur man väljer att behandla sina kungar!


  Report comment

 2. Jag stödjer självfallet spelarna i laget, men om förtroendet är noll för dem som leder föreningen måste jag agera på något sätt och jag väljer i sådant fall att markera genom att inte förlänga mitt säsongskort. Kommer självfallet fortsätta ge spelarna mitt stöd genom att gå på matcher. Jobbar fem-skift för tillfället och missar nästan hälften av hemmamatcherna så kan välja att köpa lösa biljetter till dessa för att heja på laget.

  Har inte heller något emot Agardius som spelare eller person och hade inte protesterat om vi valt att förlänga kontraktet över ett år. Nu har ju ändå föreningen varit tydliga med att de inte ville fortsätta att satsa på honom för de önskade något bättre. Ska föreningen sedan förklara att de inte lyckades finna någon ny vänsterback och att du är välkommen tills vi hittar något bättre.

  Tycker det är respektlös mot oss supportrar – tycker det är respektlöst mot de yngre som ser sin chans och mest respektlöst tycker jag det är mot Viktor själv, om nu detta är fallet…


  Report comment

 3. Mårdh och Tonna är kungar! Sitt lugnt i båten! Viktigast att vi hyllar de som bär vår stolta vita tröja, inte fokusera på individer som kanske eller kanske inte ska bära tröjan. IFK står över allt!


  Report comment

 4. ”Parken 4-ever”
  Eller hur….
  Själv förlängde jag mina två årskort för mig o sonen i början på januari.


  Report comment

 5. Kakadua//

  Ska inte svära på det, men vill minnas mig ha läst att kontakten med de som provspelade från Afrika var via Glens kontakter efter hans tid i Belgien.


  Report comment

 6. Jag har alltid trott att det är pga stjärnan på bröstet man köper årskort oberoende vilka spelare det är på plan men alla är vi olika.


  Report comment

 7. Det ser ut som att Oscar Pettersson-affären inte bara är pausad just nu, utan till och med helt avblåst. Det blir spännande att se vad alternativet där är, om Agardius ska agera back-up på vänsterbacken, kanske vi kan plocka tillbaka Amuneke i anfallet.


  Report comment

 8. Har avvaktat med inköp årskort och blir Agardius vår nya vänsterback får det fan vara nog.
  Avgå alla💥💣💥


  Report comment

 9. Först tack och hej till en spelare (läs Agardius) för att sen ha nån form av vision att vässa försvar och truppen i helhet för att sen inse att ”fasen nyförvärv vill ju ha en lön okså för att spela i Peking TROTS att det är en av Sveriges mest attraktiva förening att välja att gå till (läs Tonnas uttalande om IFK:s otroliga attraktionskraft)”
  För att sen falla tillbaka på en spelare man inprincip kastat i papperskorgen.
  Man börjar ju se åt vart de barkar….
  Parodi.


  Report comment

 10. XjesperX

  Undrar om inte de afrikanska provspelarna var ett resultat av Borstams arbete. Två av dem är ju kontrakterade i alla fall, i övrigt får vi väl se.


  Report comment

 11. Ger man Agardius ett korttidskontrakt för att vara backup i försvaret tills De Brito är tillbaka hel och man utöver det värvat en vänsterback, en etablerat mittback och en mittfältare + anfallare så OK.

  Men tappar man nu bort potentiella spår i jakten och får ta i Agardius istället i brist på framgång med övriga spår så är det ju bara lägga ned hela jäkla sportsliga ledningen.

  Katastrofalt scoutingjobb.

  Vad hände med Kalmar gubben som skulle nyttja sitt kontaktnät för att hitta nyförvärv Föresten? Inte ett rykte om ett namn som känns kompatibelt med hans nätverk, och inte ett ord om huruvida han jobbar kvar efter årsskiftet som var när hans kontrakt gick ut.


  Report comment

 12. Hur ser och kommer samarbetet med Sylvia se ut? Det har ju varit perfekt för yngre spelare att få spela seniorfotboll där. Är ju ett gäng som gått den vägen och gjort det bra. Enligt mig då borde typ hela Sylvia bestå av unga Pekinglirare med några viktiga äldre spelare.


  Report comment

 13. Vet inte om det är så stor förlust om Tellgren bryter kontraktet med IFK Norrköping. Uppenbarligen har han inte utvecklats som man trodde när han kom. Det är alltid svårt att värdera en fysiskt duktig yngling och sätta det i kontext med seniorspelare. Men har man inte börjat röra på sig efter ett par år så.. Ja, då lär det väl inte blomma direkt.

  Han mår nog bättre av att komma hem till Örebro och i alla fall få en möjlighet att smaka på seniorboll i Superettans nedre regioner.

  IFK nosade på Milleskog tidigt, jag tror inte det är ett dugg aktuellt längre.


  Report comment

 14. /Laya
  Bättre än så är vi
  Om man skriver med Agardius så är det på kortkontrakt och som back up
  Det kommer fyllas på och jag ser hellre att det är med en tanke än bara namn
  Jag vill se spelare som offrar sig och sliter för märket
  Det måste vara slut på jogga runt och hålla frillan på plats.
  Rakare, snabbare fotboll tack


  Report comment

 15. Ambitionen bör vara att hålla sig kvar i allsvenskan. På kort och lång sikt. Längre än så kan vi nog inte sträcka oss.


  Report comment

 16. Parken 4-ever

  Nämen, en mer utvecklingsbar spelare istället för Kaib på vänsterbacken. Var har vi läst det tidigare? ;-)

  Hört att ett av de namnen är en yngre förmåga (18/19 år) från danska ligan, där laget huserar i toppen. En spelare som Glen har ögonen på, men troligtvis helt okänd i Sverige. Förmodligen därför det är sparsmakat med info.


  Report comment

 17. Saxat från NT.

  IFK Norrköping matar på med den tunga träningen och kliver in till säsongens första träningsmatch på lördag hemma mot Västerås SK.

  Så här långt är ghananerna Stephen Bolma, mittfältare, och Kojo Peprah Oppong, mittback, Elvis Lindkvist, mittfältare, och Isak Ssewankambo, back/mittfältare, de nyförvärv som presenterats och det jobbas för att ytterligare stärka truppen.

  Två positioner som är prioriterade är vänsterback och en mittback där det mesta jobbet just nu läggs på att säkra en vänsterback.

  25-årige Rami Kaib är inte, enligt Sportens uppgifter, längre aktuell.

  Vänsterbacken som tillhör SC Heerenveen har varit ett namn som IFK-ledningen länge haft ögonen på, men nu går IFK vidare och ska vara ute efter en mer utvecklingsbar spelare.

  Kaib har kontrakt med Heerenveen fram till och med 30 juni 2024 och har även kopplats samman med Hammarby.

  En annan försvarsspelare som är längre ifrån att hamna i IFK Norrköping är Joseph Baffoe.

  Den kontraktslöse 30-åringen är inte helt avskriven men begär, enligt Sportens uppgifter, en för saftig lön som får IFK att avvakta.

  Här jobbar IFK på parallella spår och Baffoe har åter tränat med allsvenska nykomlingen Halmstad som han var med och spelade upp.

  Sporten erfar att Viktor Agardius som tränat med IFK under ett par veckor, trots att han fick beskedet att hans kontrakt inte kommer förlängas, inte är ett helt otänkbart alternativ att stanna i IFK trots allt.

  Danske mittfältaren Vito Hammershøy-Mistrati, 30, som spelar för rumänska Cluj är enligt Sportens uppgifter inte avförd från listan på potentiella nyförvärv.


  Report comment

 18. /Taddson
  Bytesaffären och dess rykte är ju inget byte rakt av
  Tellgren kostade IFK 250tkr
  Milleskog värderas till ett par mille lätt av ÖSK

  Det kommer en artikel under kvällen från FB om detta bland annat


  Report comment

Lämna ett svar

Back To Top
Loading...