Gnällbänken

30 407 thoughts on “Gnällbänken

 1. Tror det är jätteviktigt om vi på damsidan kan få upp en klubb i lägst division 1 också, för att kunna köra samma utvecklingsform som på herrsidan med Sylvia. Läser om 15-åriga Agnes Ekberg i Smedby, som i helgen debuterade i division 2 och gjorde mål direkt. För en sån tjej ska IFK Norrköping vara det självklara valet och målet, inte LFC. Finns bra tjejverksamhet i Nyköping också, där det går att suga upp en hel del talang om man får till en bra trappa.


  Report comment

 2. Med tanke på hur mycket ekonomiska problem lagen i damallsvenskan har, så kan nog fler än två lag flyttas upp.


  Report comment

 3. Jag delar din uppfattning Ballack, det vore enormt skoj och välförtjänt ifall det mobiliserades inför hemmamatchen mot Växjö nästa helg. Här har framförallt föreningen själva ett stort ansvar, likt att locka publik till herrmatcherna.

  Nu pratar jag inga sistaminutenförsök, och det kanske redan är för sent att sätta Växjömatchen i det fokus som den skulle behövt för att nå en enorm uppslutning då den potentiella publiken redan kan ha planer klara till kommande helg.

  Men det hade varit roligt om samtliga krafter hade försökt sätta lite publikmässiga mål, komma med bra erbjudanden, hitta bra samarbeten och bjuda in samtliga flicklag i Norrköping m.m. till en av de återstående matcherna. Växjö hade varit det givna valet på förhand.


  Report comment

 4. Från det ena till det andra… Damlaget!!! Om de vinner idag mot bottenlaget Team TG lägger de sig på en placering som innebär allsvenskan. Helgen efter möts alla topp fyra lagen inbördes. Tjejerna tar emot serieledaren Växjö på hemmaplan. Sen efter det är det dubbelmöte i Uppsala. Damerna spelar mot Gamla Uppsala och herrarna Sirius. Exilsnokarna Stockholm hyr en buss för att se båda matcherna. PF kommer också givetvis vara där. Igår slogs publikrekord i England drygt 47000 när Arsenal slog Tottenham. Jag längtar till ett äkta derby mot Linköping med drygt 10000 och en fullsatt Curva!


  Report comment

 5. Glen lämnade lugnande besked gällande Sigge, skriver Iwung ”en smäll, ingen större fara är första prognosen.”


  Report comment

 6. Yes, för att ytligare ge input.

  1. Poliser på östra inte osynliga till minut 90. Vilket gav ytrymme till folk som petat i sig en helgförbrukning tjack timman innan match att härja fritt senast det begav sig.

  2. Utskick ifrån IFK att uppmana alla som varit medlemmar eller haft årskort 2 senaste säsongerna ta sig till parken. Gärna med en uppmaning att köpa en biljett extra och släpa med polare som går på match ibland.

  3. Ge Dif ordentligt med biljetter på berget. Attt försöka förhindra folk att se sitt lag ev ta guld bara för att ger mig fadd smak och lär vara kontraproduktivt både på kort och lång sikt.

  4. Ge matchen hype i Norrköping så folk köper biljetter och sluter upp.


  Report comment

 7. Nidett

  Pengarna samlas in av en utsedd part, exempelvis PF:s konto. Biljetter och kostnader redovisas givetvis fullkomligt transparent.

  Håller på att trixa lite med det här, det är ännu bara i sin linda.


  Report comment

 8. Tadde//
  Bra att du tar höjd.
  Men min fråga är till vem som Pengarna
  som swishas gåt till???
  Håller med Jannelegend, köp biljetter och ge till behövandes.


  Report comment

 9. Tadde,, du tror inte att folk som får biljetter skänkta till sig utan koll på vare sig intresse eller IFK sympatier är rätt benägna att sälja dom vidare för en 1000ing? Borde man inte försöka mobilisera IFKare att köpa biljetter och ta sig till matchen först och främst?


  Report comment

Lämna ett svar

Back To Top
Loading...