Gnällbänken ARKIVERAD 2021-02


  153 568 inlägg

  Visar WP-sida: 1641.
 1. Rubinen  |  9 månader sedan


  Joros inlägg för ett par timmar sedan är det bästa inlägg gällande styrelsen som har skrivits på GB på väldigt länge!!


  Report comment

 2. Rattens  |  9 månader sedan


  Det retar verkligen gallfeber på mig att Mjällby är beredda på att gå långt för att komma åt lite ”pekingpengar” i agardiusfallet. De verkar verkligen desperata på det där nere på listerlandet. Inte en krona ska de ha…


  Report comment

 3. Tepper  |  9 månader sedan


  Jag tycker det skulle vara väldigt tråkigt om Gnällbänken stängdes ner. ProHuntarna kommer snart försvinna eller iaf inte ha lika mycket att gapa om som nu. Likaså antiHuntarna. Fotbollen kommer igång. Det blir vår. Visst, MA kommer fortsätta posta länkar som inte alla kommer se relevansen i. Och taddson, RFO, och vem det nu är mer kommer kanske fortsätta göra sig roliga över GB på Twitter emellanåt. Men ändå, kanske kan det gå mot en vettigare ton härinne.


  Report comment

 4. BonamigoSthlm  |  9 månader sedan


  Liberal som man är tänkte jag att nu skippar vi Krunegård som inmarschlåt (den hann ju ändå aldrig användas) och i stället sjunger We shall overcome eller liknande…. Ja, jag skojar…
  Oberoende av vad som sagts och var man står i ordförandefrågan så måste vi vidare. Alltid saknat den genuina glöden kring IFK. Vi har varit lite mellanmjölk. Hösten och vintern har varit allt annat än det. Mitt i det destruktiva märker man hur jäkla mycket passion det finns kring klubben. Med lite självironi om våra olikheter och denna kris så kan vi ju skapa världens bästs läktarsånger med poängen att alla älskar IFK. Alla skulle förstå varför vi sjunger dem och det skulle vara äkta. Hela fotbollsSverige skulle fatta och det skulle vara något helt eget för vår klubb. Finns en historia eller politisk underton i de flesta episka läktar- och inmarschlåtar.

  Fan nu blev jag så exalterad att jag till och med glömde pandemin och tomma läktare.. Fasiken.


  Report comment

 5. kallekula  |  9 månader sedan


  @Supersnok – haha ja, väldigt mycket så. Ricky Gervais hade ett skämt med typ samma sensmoral; https://www.youtube.com/watch?v=L3dxMGzt5mU&ab_channel=AnArbitraryMiscellany – Vill man inte läsa så behöver man inte, helt enkelt.

  Sedan är det som Jofa inte så lite patetiskt hur fullkomligt onyanserade båda sidorna i denna sandlåda är.


  Report comment

 6. UncleDirty  |  9 månader sedan


  @Supersnok

  Hahaha Sällskapsresan och havsutsikt :)


  Report comment

 7. Supersnok  |  9 månader sedan


  Ville främst meddela att jag inte är samma som den bakom ett liknande alias.

  Upprördheten kring vad som kan hittas på Internet får mig att tänka på tanten som ringde till polisen och tjatade om att en man gick omkring spritt språngande naken om kvällarna, i en lägenhet tvärs över gatan. Hennes liv var solkat av upplevelsen och hon ville få slut på eländet.

  En konstapel besökte så tanten en kväll och blev visad till badrummet, där ett smalt fönster satt uppe vid taket.
  – Där, se själv, sa tanten och pekade på fönstret.
  – Jag ser bara ett tak och en skorsten, sa polisen.
  – Dumskalle, ställ dig på lådan under fönstret!


  Report comment

 8. Stewart  |  9 månader sedan


  Valberedningens ordförande är som tidigare nämnt dessutom vice ordförande för Moderaterna i Östergötland. Men han tvingades väl till beslutet av den enorma pressen från de mörka krafterna.


  Report comment

 9. Taddson  |  9 månader sedan


  UncleDirtys SDE är verkligen allerstädes närvarande.


  Report comment

 10. Putte Kock  |  9 månader sedan


  Supersnoken, ditt sista inlägg är både bedrövligt och helt oförstående. Jag föredrar också Hunt framför Mårdh. Men att få det till vänsterpolitik när dina opponenter vill ha Mårdh, som väl närmast kan benämnas riskkapitalist, det är nog inte bara jag som inte förstår.


  Report comment

 11. UncleDirty  |  9 månader sedan


  @rFisH

  Jag är övertygad lika många tänker samma om Taddsons kriminal flum spott och spe :)

  Men så länge ena sidan av myntet tillåts så måste så även den andre!


  Report comment

 12. culinho  |  9 månader sedan


  SuperSnoken/
  Om jag var en vänsterflummare så tänker jag att jag inte skulle vilja placera en person från ett bolag som gör vinster i välfärden som galjonsfigur för den socialistiska kuppen.


  Report comment

 13. Jofa  |  9 månader sedan


  Det som är mest förvirrande i allt det här är att båda sidor helt saknar nyanser.

  Att anklaga någon för att vara konspirationsteoretiker samtidigt som kommer med vaga anklagelser om ekonomisk brottslighet med kommentarer om att man inte ”orkar” lägga fram bevis, det får ni minsann googla fram själva.

  De som försvarade Hunt in i slutet får mig att tänka på Trump’s ord om att han skulle kunna gå ner på gatan och skjuta någon, hans väljare bryr sig ändå inte.

  Kanske borde gnällbänken läggas ned permanent?
  Norrköpingsbor är bevisligen inte kapabla till mentaliserung


  Report comment

 14. mvh  |  9 månader sedan


  Dale Reese gick till Helsingborg som ett led i den kommunistiska revolutionen i IFK.


  Report comment

 15. SuperSnoken  |  9 månader sedan


  Bara för att man vägrar tillåta att vårt älskade IFK kidnappas av människor med politiska åsikter lååååångt till vänster så ska forumet läggas ner? Var känner man igen det resonemanget från?
  IFK är väl ändå inte en politisk förening även om somliga verkar vilja det?
  Hur tycker ni kapitalfiender att vårt kapital ska användas? Investera i nya spelare etc för att nå sportsliga framgångar eller ska vi kasta bort det på en inkompetent styrelse med en jag-fick-en-vd post-av-pappa ordförande? Kanske ge bort allt i bidrag till fattiga föreningar i länet så att alla hamnar på samma låga nivå?


  Report comment

 16. rFisH  |  9 månader sedan


  MA/ Jag tror kanske att Gurkburk jättegärna vill vara här och läsa men inte med nuvarande toxinnivå.
  Jag älskar GB men nu tycker jag det kan stänga ner. Tillför absolut noll.
  Kan inte ni som vill pyssla med konspirationsteorier, smida ränker och odla diverse fantasier kryddat med häpnadsväckande kill/gubbgissningar skapa en FB-grupp istället?


  Report comment

 17. Gurkburk  |  9 månader sedan


  MA//

  För att jag historiskt gillat forumet för dess diskussion. Ogillar att det blivit en ekokammare för konspirationer. Bara för att du får din bild bekräftad betyder inte att vi andra behöver hålla med, och de som inte gör det bör försvinna. Det är ett argumentationsfel.


  Report comment

 18. MA  |  9 månader sedan


  Gurkburk//

  Inget illa menat men om du inte ens vill vara här inne och läsa varför är du ens här för? Vi är många här inne som gillar detta forum och det är väldigt tråkigt att läsa en sån kommentar som du just skrev. Du kan ju sitta på fb, twitter eller någon annan av alla sociala medier som finns och prata med liksinade personer. Låt oss andra som gillar detta forum sluta läsa såna tråkiga nedvärderade kommentarer.


  Report comment

 19. Radamel Falk Olander  |  9 månader sedan


  För övrigt tror jag inte det går att rösta ner valberedningens förslag med hopp om att mötet ajourneras. Skulle isåfall vara om samtliga sittande röstade nej. Annars blir de valda som får flest röster på respektive post.

  Sen är ju idén att en helt ny valberedning på fyra veckor ska kunna gräva fram något som nuvarande valberedning inte tänkt på också rätt märklig. Det kan såklart ske, men inte är det särskilt troligt.


  Report comment

 20. culinho  |  9 månader sedan


  Vi stänger således Gnällbänken med att konstatera att inget är Peter Hunts fel, för, i de fall det ser ut som han gjort fel så är det de andra som borde stoppat honom.


  Report comment