Gnällbänken ARKIVERAD 2018-10

19 825 thoughts on “Gnällbänken ARKIVERAD 2018-10

 1. Gunnar Nordahl var världens bästa spelare (Nr 1) på sin tid. Alltså i samma kategori som Pele, Maradona, Ronaldo och Messi. Ingen annan svensk spelare, Zlatan inberäknat, har nått den statusen! Och han har spelat i IFK Norrköping!


  Report comment

 2. Saxat ur KP.

  I dag gick planproblemet till en ny nivå.

  När SM-guldet sedan länge är borta kunde det ha kostat MFF en plats i Europa 2019.

  Bekymret är alarmerande.

  Och Malmö FF måste komma till rätta med det så fort det bara går.

  MFF tar varje chans man kan att slå fast att fotboll ska spelas på gräs. Och det har man rätt i, konstgräs är för bredd, ungdom och träning.

  Men tunnan skramlar tomt när man själv har en gräsplan så dålig att den kan kosta klubben 10-tals miljoner kronor i uteblivna framgångar. https://bloggar.expressen.se/mffbloggen/2018/10/20/planen-pa-stadion-nara-kosta-mff-en-europaplats/


  Report comment

 3. Salle var i Norrköping igår på nattfotboll och berättade.

  En som själv har dragit nytta av ideella föreningars sociala arbeten är före detta landslagsspelaren Alexander Östlund.
  Idag arbetar han med stiftelsen Goodsport – en allmännyttig, partipolitiskt obunden och icke-vinstdrivande organisation som verkar för integration genom idrott för unga.
  – Hade det inte varit för de här samlande goda krafterna i samhället hade jag aldrig nått dit jag nådde i min karriär. Som så många andra var jag väldigt sportintresserad som liten, men de ekonomiska förutsättningarna för att köpa den utrustning som krävdes för att du alls skulle få vara med i fotbollslaget eller hockeylaget fanns inte i min familj, berättar han. https://www.ifsylvia.se/ifsylvia/nyheter/1224863/nattfotbollen-i-marielund-ar-invigd


  Report comment

 4. Intressant att Billborn och Jansson gnäller på att mff taktiskt ligger och har ont efter att Djurdic snart har filmat en hel allsvensk säsong.


  Report comment

 5. Först och främst vill jag att vi vinner imorgon. Sen vill jag att vi vinner med två mål. Då har vi bättre målskillnad än både Bajen och MFF.


  Report comment

 6. Kameleonten

  Borde varit 4-5 gula till hittills, men domaren verkar ha bestämt sig för en ”hög nivå” som det kallas. Synd för oss. Men bra med en oförtjänt ledning för Bajen.


  Report comment

 7. Jag gillar det jag ser att det smäller rejält i duellerna och hoppas på några MFF skador inför EL matcherna mot Sarpsborg.


  Report comment

 8. Zigge //

  Jag funderade också på det där. Det beror ju lite på hur starkt vi värderar andra- kontra tredjeplats. Men ja, jag lutar också åt 0-0.


  Report comment

Lämna ett svar

Back To Top
Loading...