Gnällbänken


Du måste vara inloggad för att kunna skriva ett inlägg på Gnällbänken...

  117 667 inlägg

 1. laser1  |  1 vecka sedan


  AIK markerar mot polisen, stänger norra stå. Markerar man inte då istället mot publiken?

 2. Buffon  |  1 vecka sedan


  Finns det någon pub alt restaurang som visar matchen på Torsdag? mot Hapoel Beer- Sheva

 3. Parken 2015-08-24  |  1 vecka sedan


  För övrigt ser jag hellre Kujo i en konkurrent än inte ser honom alls. Det är sorgligt att en sådan klassanfallare inte spelat fotboll på tre år.

 4. Parken 2015-08-24  |  1 vecka sedan


  Kalle är ju riktigt vass i avsluten, där är det få i allsvenskan som slår honom. Synd att det ska gå till spillo pga hans ovana att droppa ner och kladda på mittfältet.

 5. Joelfrog  |  1 vecka sedan


  Hur stor är sannolikheten att vi plockar in någon spelare idag?

 6. Burkinho  |  1 vecka sedan


  // HTPK
  14 mål må vara måttligt imponerande för dig, men det är mer än Nyman gjort nån säsong. Över tid har Kalle ofta gjort fler mål än Nyman, trots att han är långsammare, svagare och på många sätt sämre. Nånting måste han göra rätt.

  Jag är rätt säker på att Nyman kommer till fler lägen, men Kalle är bra på att snabbt få iväg ett skott på mål – en svår konst. Det syns för blotta ögat.

  Senaste matchen är väldigt typiskt både Nyman och Kalle. Nyman sliter som ett djur nästan hela matchen, kommer till några halvlägen men det är aldrig nära. Kalle kommer in, slår lite felpass och verkar allmänt ur form, men får en boll vid straffpunkten och pang sitter den i kryssribban.

 7. kakadua  |  1 vecka sedan


  Kujovic nära DIF. Sillyklassiker.

 8. MA  |  1 vecka sedan


  @Chave
  Comparison of #Allsvenskan strikers this season:

  Jordan Larsson a great signing for #Spartak ⚽️
  #MalmoFF’s Adi Nalić playing superbly for #afceskilstuna 🔥
  Christoffer Nyman important for #ifknorrköping in Larsson’s absence👍

  Video here: youtu.be/oIGHO6eMsQo

  #Спартак

 9. MA  |  1 vecka sedan

 10. kakadua  |  1 vecka sedan


  Det vore väl konstigt om Kalle inte hade någon enda bra egenskap ifall han har vunnit skytteligan?

  Jag tycker att man ser med blotta ögat att han har mycket bättre teknik i avsluten än Nyman. Det är mer kontrollerat och bollen hamnar där han siktar.

  Sen är Totte bättre på nästan allt annat så det är väl ingen tvekan om vem som borde spela om båda är friska. Har alltid tyckt att Kalles spelstil är lite konstig och kräver väldigt (för) mycket av spelarna runt omkring.

 11. MA  |  1 vecka sedan


  Bra diskussion på forumet nu och var därför jag tog upp detta ämne om våra forwards och lägen. Som jag skrev tidigare så skulle jag vilja se att Stig scoutade fram någon lämplig och helst någon etablerad som i åldern 27-30 som sitter fast på bänken och kan komma in och ta tag i målgörandet men kan även tänka mig någon ung talang som i framtiden kan bli en ny Kalle, Basse, Kujovic, GHT ä, Kamara eller Jordan. IFK har verkligen hittat och värvat bra forwards dom sista 10 åren och jag hoppas det fortsätter så.

 12. HTPK  |  1 vecka sedan


  Kalle är ”en klart bättre avslutare” än Nyman för han drog en boll i kryssribban i senaste matchen?hmmm.

  Kalle vann skytteligan på 14 mål vilket inte på något sätt är en imponerande siffra. Idag står Totte på 7 mål och två assist vilket är i fas med när kalle vann skytteligan.

  Nyman står på 7 mål såhär långt dvs i fas med dom 14 Kalle Holmberg vann skytteligan på 2017. Förra året gjorde Kalle 9 mål.
  Iår har Kalle spelat 807 minuter eller drygt 9 matcher totalt och gjort 2 mål. Han gör med andra ord ett mål på nästan 5 matcher vilket är riktigt dåligt. Totte står nästan på 1 mål p match om man kollar speltid.

  Om man gör 1 mål i genomsnitt på 5 matcher hur kan man då vara en bra avslutare? Hur går det ens bedöma och säga att en sådan spelare är vassare än en som gör 5 mål på 5 matcher?

  Det ända argumentet skulle isåfall vara att Kalle på 5 matcher endast har ett läge och det gör han mål på. Då är frågan hur bra spelare man är om man på 5 matcher i ett spelförande lag endast kommer till ett avslutsläge?

 13. Burkinho  |  1 vecka sedan


  Kalle är klart bättre på avslut, i alla fall just nu. Han fick ett hyfsat läge senast, tog emot och drog den i kryssribban. Nyman kommer till lägen, men överarbetar och avslutar långt utanför mål tyvärr.

 14. HTPK  |  1 vecka sedan


  MA// Nyman är bättre än Kalle på EXAKT allt och Kalle ska vara glad att han i nuvarande form överhuvudtaget får så mycket speltid som han får.

 15. Morre  |  1 vecka sedan


  Problemet tycker jag är att vi har haft för få djupledslöpare där framme. Totte i all ära, men det räcker inte. Kanske kan Skrabb hjälpa till om Binaku tar positionen till vänster? Hur är Maic i djupled? Hur som helst så är det otroligt viktigt med de här löpningarna, om inte annat för att skapa ytor åt Sead.

 16. MA  |  1 vecka sedan


  Alla forwards vi har i truppen bränner mycket lägen och det gjorde Jordan också men om han hade tre målchanser på en match så satte han åtminstone en av dom och den närmaste av Jordans kaliber i boxen är Kalle Holmberg men nu för tiden för han får sällan dom lägena och speciellt när han bara spelar 15-20 min per match.

 17. Laya  |  1 vecka sedan


  //MA
  Skrabb i anfallsställning tror jag på nytt kan peta in en hel del strutar. Sedan kan nog även en Sead i form fylla ut delar av den rollen, men jag kan hålla med om att vi kanske inte har en riktig ”striker” (för att nyttja den engelskspråkiga terminologin på nytt).

 18. MA  |  1 vecka sedan


  Får man önska sig något så här dagen innan fönstret stänger så är det en ersättare till Jordan Larsson. Klubben behöver någon som är bra i boxen och gör mål. I skrivande stund finns Kalle, Totte, Almqvist och Björk men dom två sista ingår just nu mycket mer i Sylvias trupp och Sema som man värvade är ingen forward och det är inte Leo Bengtsson heller som ryktades vara på Norrköpings radar.

  Helst önskar man sig en välscoutad etablerad forward i åldern 27-30 år som ser IFK som en sista klubb i karriären och skriver på ett långtids kontrakt men jag kan även köpa en ung utvecklingsbar forward för det viktigaste är just nu är att man tar in en ersättare till Jordan.

 19. Burkinho  |  1 vecka sedan


  Låter bra med Leo Bengtsson, som antagligen var ett rykte planterat av agenten. En 21-åring som knappt färgar i superettan känns inte så hett för IFK, som har egna talanger som Almqvist och Bahdke på liknande nivå.

 20. Smucksmeck  |  1 vecka sedan


  Gustav Nilsson är klar för häcken och skall ersätta Jeremejeff enligt GT.

 21. Laya  |  1 vecka sedan


  //Morre
  Lite så :).

 22. Smucksmeck  |  1 vecka sedan


  Fotbollsthlm skriver:

  -Det finns heller inget bud på Leo Bengtsson från Norrköping, vilket det har ryktats om. Enligt våra uppgifter är Hammarbys redo att släppa talangen som är missnöjd med sin speltid, men det har inte kommit något förslag från Peking. 21-åringen stannar i Hammarby/Frej alltså.

 23. Morre  |  1 vecka sedan


  Laya//

  Så när jag ritualslaktar en get och lämnar den vid de prissänkta tunikorna på Åhléns, då gör jag alltså fel?? Hur skulle jag kunna veta!?!?

 24. Brownie  |  1 vecka sedan


  Albert /
  IFK Norrköping > Malmö FF (tycker jag)

 25. Laya  |  1 vecka sedan


  //hull
  Sverige måste vara ett av de mer anglofierade länderna. I handeln, inom servicesektorn och reklamindustrin är det ju nästan bara engelska som gäller. Bara att läsa info-skyltar i ett varuhus kan ju få en att undra vad f-n det är fråga om bland alla ”Sale” och ”Offer” och allt vad det är…

 26. MR  |  1 vecka sedan


  @hull
  :)

 27. hull  |  1 vecka sedan


  MR //

  English heter det!!

 28. MR  |  1 vecka sedan


  @hull
  Allt låter häftigare på engelska, eller…?

 29. hull  |  1 vecka sedan


  Idag stänger transferfönstret för Allsvenskan. Fotbollskanalen kallar det ”deadline day”. Fy fan.

 30. Albert  |  1 vecka sedan


  Brownie,

  Menar du större än noll eller mindre än noll?

  Själv sätter jag underhållningsvärdet till exakt noll.