Gnällbänken


Du måste vara inloggad för att kunna skriva ett inlägg på Gnällbänken...

  96 722 inlägg

 1. Ballack  |  32 minuter sedan


  Jag ville mest åt stycket kring hans egna tankar kring ledarskap :) Det Jens tryckt på om , trivsel, individen och så vidare :)

  /JT
  Det han själv säger är ju just det ovan och att han haft dåliga erfarenheter av Tyskland där man inte brydde sig om individen osv :)

 2. Bensax  |  36 minuter sedan


  Ballack//

  Stycket du citerar är lite missvisande när du inte får med frågan det gäller och att Ante nämnde tränare i Tyskland precis innan. :)

  ”- Jag hade några tränare i Tyskland också, men där var det rätt så spretigt.

  På vilket sätt?

  – Ledarskapet var inte det bästa. De såg bara en som en spelare som skulle ut och prestera. De brydde sig inte jättemycket om människan och individen. Jag tror att man måste må bra som människa med ens liv för att kunna prestera. Så tror jag att det fungerar i alla jobb, oavsett vad man sysslar med.”

  EDIT: ”jt” hann före!

 3. jt  |  39 minuter sedan


  Helt rätt Ballack, men för att förtydliga så det Ante säger om ledarskapet handlar ju om tränarna han hade i Tyskland, och han pekar ju på värdet av bl a Jensas ledarskap

  I din copy/paste så saknas ett stycke

 4. Brownie  |  44 minuter sedan


  Ballack//
  Det ligger något i vad du skriver..

 5. Ballack  |  48 minuter sedan


  //Brownie

  Tycker Antes text också ger en ”känga” till oss härinne utifrån kritiken kring Jens och beteendevetare, mysfarbror mm.

  ” Jag har hållit på med fotboll i hela mitt liv och under de senaste åren har jag haft ett rätt så nära samarbete med Jens (Gustafsson) där jag fått bidra och hjälpt till att få ut idéerna på plan. – I Tyskland var ledarskapet inte det bästa. De såg bara en som en spelare som skulle ut och prestera. De brydde sig inte jättemycket om människan och individen. Jag tror att man måste må bra som människa med ens liv för att kunna prestera. Så tror jag att det fungerar i alla jobb, oavsett vad man sysslar med. ”

 6. hull  |  1 timme sedan


  Kamraterna //

  Intressant. Men heter Björkander Eric eller Carl i förnamn? :)

 7. Konfettiregn  |  1 timme sedan


  Ruben

  Castegren?

 8. MA  |  2 timmar sedan


  Birro twittrar.
  Studio Allsvenskan tar ingen semster. Vi rullar på som ett passionerat tåg. Nu är även IFK Norrköpings Henrik Castegren klar för podden. Varmt välkommen.
  Nåt särskilt vi bör veta, @SimonThern?
  @ifknorrkoping @kamraterna @JensaMagnusson @erikssonhenrik @StudioAllsvensk @NTnyheter

 9. Kamraterna  |  2 timmar sedan


  Eric Björkander, 22 år, mittback i Gif Sundsvall – kan det bli IFK:s nästa värvning?

  http://kamraterna.net/2018/11/18/giffarna-forsvarare-aktuell-for-ifk/

 10. Laya  |  3 timmar sedan


  Ca 90 milj i eget kapital från senaste bokslutet plus ca 20 milj i vinst i år = ca 110 milj i eget kapital :).

 11. Kamelonten  |  3 timmar sedan


  //Bambam
  Stämmer att Hunt sa att det finns ett eget kapital på ca 110 miljoner.

 12. kakadua  |  4 timmar sedan


  Ruben

  Jag tvivlar inte på att det finns spelare som själva tycker att de inte får chansen. Vad jag tvivlar på är att det skulle vara ett systematiskt problem.

  Det är ju väldigt bekvämt att behöva ”skydda sina källor” eftersom man då slipper backa upp sina påståenden. Det är liksom inte en fråga om olika åsikter. Vad jag vet kan du ju lika gärna ha fantiserat ihop detta problem i ett studentrum någonstans i Norrbotten.

 13. Ruben  |  4 timmar sedan


  kakadua
  Jag vet inte vad du har för insyn i ungdomsleden men jag är inte ensam om att se saker. Om du anser att jag har fula antydningar beror det kanske på att jag inte vill utelämna underåriga spelare eller mina källor.
  Jag, kanske gammalmodig i mitt tänk, men det finaste jag vet är ”grabbarna på plan, hälften från stan” . Förstår om andra brinner mer för en massa Arnor’s.
  Olika tänk helt enkelt. Men vi kan väl respektera att vi ser olika?

 14. Bambam  |  4 timmar sedan


  Någon som har lust att delge lite från Stjärnkvällen? Polarn berättade att Hunt pratade om ngt på hundra miljoner plus. Dock osäker pga kompisens trovärdighet, särskilt i kombination med alkohol.

 15. kakadua  |  4 timmar sedan


  Ruben

  Stort av dig ändå att tillstå att det ”inte är fel” att värva t.ex. Arnor Sigurdson. Kanske var rätt bra att Jens satsade på att ge honom speltid också eller?

  Det är väl ungefär femte gången du skriver att spelare från Norrköping motarbetas (har det ”svårare” än andra). Har dock inte sett ett enda konkret exempel utan bara fula antydningar.

 16. Ruben  |  5 timmar sedan


  Det är naivt att tro att ”bra spelare kommer fram ändå” Idag behöver spelare internt folk som pushar. Tränare har olika syn på spelare. Och dom tränare som rekryterar utifrån lyfter givetvis fram spelarna utifrån , annars har de ju satsat fel o därmed sänker sin egen rekryteringsförmåga. Jag tycker inte alls att det är fel att ta in talanger utifrån men det bör finnas en balans. Man ska inte ha en svårare väg pga att man kommer från egna led. Eller är modellen för framtiden att bara rekrytera utifrån till akademin ?

 17. CHT  |  6 timmar sedan


  I mina ögon räknas alla spelare från ungdomslagen som egna produkter. Klart att det har varit svårare att komma in i A-truppen under JG men då har också kraven varit betydligt tuffare. Jag har svårt att se vilka spelare som i onödan stått i vägen för våra spelare. Vall är väl en och kanske även Jakobsen men båda fyllde tomma luckor när de kom.

 18. Ruben  |  6 timmar sedan


  Glädjande med A-lagskontrakt för Carl Björk (som verkar petad fr 00-landslaget, märkligt!) Dock är han inte egen produkt. Senast en sådan lyftes in var Dagerstål (av JA) Och vad gäller JG är facit noll såhär långt. Då får man ju ställa sig frågan om våra egna talanger inte håller? Jag vågar säga att så inte är fallet. Senaste veckorna har tre av de främsta talangerna i sina årskullar tränat med AIK och Åtvidaberg. (Nej, jag kommer inte röja namn av hänsyn till min källa)
  Oroande tycker jag !

 19. MA  |  6 timmar sedan


  Gick in och kollade lite på HIF:s forum nu när det ryktas att man kan tappa Bojanic och såg detta inlägg om allsvenskans medalj liga.

  Namn: Anna_HIF
  Sänt: 2018-11-18 12:52
  Helsingborgs IF 66 säsonger
  7 allsvenska guld, 8 stora silver, 8 små silver 10 bronspengar.
  Totalt 5e plats i medalj ligan.
  1. MFF 23 14 10 8 totalt 185 poäng
  2. Göteborg 13 13 16 10. Totalt 146
  3. Norrköping 13 10 5 8. Totalt 113
  4 AIK 6 14 12,7 Totalt 103

  14,Hammarby 1 2 2 3 1. Totalt 18 poäng

  Vilken statistik vi än kollar in så är Bajen ingen stor klubb i Sverige alls när det gäller pokaler, medaljer, Europa spel osv. Dom har mycket publik vilket är bra.

 20. MA  |  6 timmar sedan

 21. ektorp  |  6 timmar sedan


  Elmarna har jag tjatat om tidigare. Ta bägge två vetja, kanske får vi mängdrabatt? :)

 22. MA  |  8 timmar sedan


  @SrenBck
  Det är en blödning i lårmuskeln som gör att Simon Skrabb inte kan spela i söndagens match mot Ungern. Men diagnosen är inte speciellt allvarlig, vila 1-2 veckor.

 23. Nicoback  |  8 timmar sedan


  Näe…nu har det gått en vecka…nu behöver jag en bomb!?! Kan ingen fixa jobb på Hemköp Kungsgatan åt Zlatans eller Lindelöfs fru!?!

 24. MA  |  20 timmar sedan


  Intervju med Fjoluson.

  It’s terribly fun and I’m pretty happy with our game, ”said Icelandic national defender Jon Gudni Fjóluson about the game against Belgium in the National League last Thursday.

  Iceland lost the game 2-0 after being careful very well. Jón Gudni had a great game of defense in Iceland.
   

  Iceland played with a three-player defense system in the game.

  ”We did not do much for the game but we managed well. It was there two times since we lost focus, but otherwise it was very fine. ”

  ”The whole team was very tight and we worked well. We knew before the game that we were not going to play any soccer game but we’re ready to make a lot of defense and it worked really well. ”

  Future is a friendship match against Qatar on Monday.

  ”I played against Qatar a year ago, it was not a great game but it’s time for a victory. It’s all focused on getting one victory at the end. ”

  ”Qatar has nice footballers and they can play football. This will not be an easy game. ”

  The interview is in its entirety above.

 25. johjo  |  22 timmar sedan


  Varför nöja sig med 3-3-4. Kör riktig old school, 2-3-5.

  Anfall är bästa försvar.

 26. Nicoback  |  22 timmar sedan


  Ligger och drömmer mig bort och ser framför mig en anfallstrio bestående av Totte, Emir och Jordan…tror de skulle komplettera varandra perfekt. Vilket anfall!?’

  Då…då kommer jag på att jag glömt Skrabb!?! Varför är det så lätt att alltid glömma Skrabb?!? Han är egentligen inte bäst på något – inte snabbast, inte bästa dribblern, inte hårdast, inte grymmast blick, inte nickspecialist…men…han är grymt bra på nästan allt. Detta har gjort honom till den mest stabila forward vi i år haft. Han har hyllats alldeles för lite.

  Så…det får bli 3-3-4 nästa år med Totte, Emir, Jordan O C H Skrabb på topp!!!

 27. MA  |  23 timmar sedan


  Saxat ur sportbladet angående man försöker locka folk till Friends att gå och se Sverige-Ryssland.

  Dessutom är det en hel generation som inte kan gå och se landslaget live när matcherna startar en vardagskväll 20: 45. Många föreningsungdomar kan inte komma hem efter midnatt om de ska till skolan dagen därpå. Vi har pratat med Uefa om att de här matchtiderna inte funkar för den svenska publiken, säger Lena Danielsen.

 28. MA  |  23 timmar sedan

 29. Morre  |  24 timmar sedan


  https://m.youtube.com/watch?v=SP-bkqDZ2p0

  Även om Luqman Olawin var i stan för att DJ:a så är han icke desto mindre en lirare med spännande kvaliteter.

 30. Wahlstrom  |  24 timmar sedan


  Ikväll fick jag en kraftig släng av: Jag-tog-Allsvenskan-för-givet-nu-är-det-otroligt-långt-kvar-till-April-varför-njöt-jag-inte-mer?

  Får bli lite Strepsils och varmt honungsvatten i soffan under en filt, så deppigt.

 31. drosen  |  1 dag sedan


  Wernbloom och Berg har ju flörtat med/ryktats till Blåvitt i flera år. De kan snacka hur mycket de vill om hjärta men när det väl kommit till kritan har de alltid valt cashen.

 32. MA  |  1 dag sedan


  Nej självklart får man spekulera men jag bara tycker det är en hel del klasspelare och dom brukar ofta inte vara billiga.

 33. kakadua  |  1 dag sedan


  MA

  Kostar det pengar att det går rykten på Internet?

 34. Apan  |  1 dag sedan


  Gunnarsson JA TACK!

 35. MA  |  1 dag sedan


  Jag förstår inte vart får Blåvitt sina pengar ifrån? Det har ryktas tidigare om

  *Ferran
  *Batanero
  *Gustav Svensson
  *Jakob Johansson
  *Pontus Wernbloom
  *Marcus Berg
  *Oscar Wendt

  Och nu Joel Allansson http://fotbolltransfers.com/site/news/100653

  Ok att dom inte behöver lösas ut från andra klubbar när dom kommer men alla ska väl ha sign on samt en skaplig lön.

 36. johjo  |  1 dag sedan


  Oroväckande att IFK inte har någon spelare i 00-landslaget, som kan vara det sämsta landslaget de senaste 50 åren. Eller är de så svaga för att inga spelare från IFK är med?