Gnällbänken


Du måste vara inloggad för att kunna skriva ett inlägg på Gnällbänken...

  KOMMENTARER: 57 758

 1. Toca  |  37 minuter sedan


  Hörde ett rykte att IFK lagt ett bud på Kabran i BP. Vet inte mer än så tyvärr.

 2. Zigge  |  56 minuter sedan


  Vad är ett bra resultat mot Pristina?

 3. _dtp  |  1 timme sedan


  3362 sålda hittills till Pristina med knappa veckan kvar. Blir det över 6k?

 4. Zigge  |  2 timmar sedan


  Gyökeres Elfsborg i förarsätet. MFF och Peking också intresserade.

 5. Taddson  |  2 timmar sedan


  Det handlar inte om pengar i fallet Langer. Det är ålder och kontraktslängd. Apropå policy osv.

 6. Bongo  |  4 timmar sedan


  Det känns ok om man släpper Langer för att ha råd med en anfallare typ Kujo eller Mujo. Men inte bara för att spara.

 7. Laya  |  5 timmar sedan


  //Bongo
  Instämmer :).

 8. Bongo  |  7 timmar sedan


  Laya//

  Läge för Naser att bli truppspelare med andra ord!

 9. Laya  |  8 timmar sedan


  //Sjoqa
  Respekt.

  //Bongo
  Instämmer. Dock behöver vi nog fylla på med spelare även på de övriga positionerna (om spelare lämnar) som gardering för (fortsatt) ev skador och för det faktum att vi behöver en bred trupp för spel på flera fronter.

 10. Sjoqa  |  10 timmar sedan


  Från PF:s facebook:
  ”Det går tyvärr inte då tag i plan med rimlig prisbild till kosovo, så vi hoppas nu på den andra omgången och i förberedande syfte kollar vi redan på alternativ och hoppas på framgång i mötena med pristina.”

  Så alla som ska åka får ta er dit på egen hand. Finns rimliga biljetter både till Skopje i Makedonien och till Pristina. Själv kör jag Arlanda-Pristina Ons-Sön, kommer precis så man hinner tillbaks ner till IFE hemma.

 11. Bongo  |  10 timmar sedan


  Jag är medveten om att fönstret kam förändra allt. Men för resten av säsongen känns det avgörande hur det blir med anfallet. När kan Skrabb vara igång? Kan vi få fatt på Sebbe igen? Karln sliter som ett djur. När han får det att lossna kommer målen. Men har vi råd att vänta? Jag ser en anfallsvärvning som prioriterar ett. DMK ersätter Bärkroth. Dagerstål ersätter Linus. Eliasson kan ersättas med mer centrerande mittfältare som Blomman eller Gudi. Men anfallet?

 12. Taddson  |  10 timmar sedan


  Franz Brorsson kommer få en lång och rejäl karriär. I Landskrona BoIS, på gränsen mellan Superettan och division 1.

 13. Burkinho  |  10 timmar sedan


  Frillan är bra, men han är inte så bra att han ska få lagets överlägset bästa lön. Det skulle inte vara bra för laget.

 14. Lasse_kongo  |  11 timmar sedan


  Sidledsdanne må ha gjort flera magiska värvningar till Malmö för en relativt billig peng. Men hans största misstag var att han inte köpte Kujo av oss sommaren 2015, då hade de vunnit guld. Hans näst största misstag kommer i sommar när han inte köper Fjölet av oss för 10 miljoner.

  Sarfo kan dyrka upp hur många försvar han vill men att Frans Brorsson ska leda ett försvar till CL och Guld kommer inte hända.

  Storlagen i PL betalar översummor för inhemska spelare. Dels kan de ligan och dessutom köper man sina konkurrenter sämre

 15. Taddson  |  11 timmar sedan


  Nåja. EM är över och vi kan lägga allt fokus på Priština och ÖSK. Skönt för våra grabbar att få komma hem, fira midsommar, andas ut och börja om med vardag och trygga rutiner. Idag höst kommer nästa EM-kval och det är långt ifrån otroligt att Linus Wahlqvist är det lagets kapten. Solklart mest erfaren med sina 64 landskamper och närmare 100 seniormatcher. Blir nog bra.

  Är tämligen säker på att Langer lämnar i sommar. Känns trist och gör målvaktssidan lite skakig. Hur lång startsträcka har Mitov? Han bör i så fall starta redan på torsdag. Liksom Nikola bör avlasta Wahlqvist på högerbacken; Linus har tre 90 minuters på sex dagar i kroppen.

  Blir ruskigt intressant att se vad som händer med truppen kommande veckor. Nån mer försvinner ut, ett par måste in.

 16. Zigge  |  16 timmar sedan


  Alltså att frillan väljer AIK har jag inga problem med eftersom AIK garanterat hade ett bättre kontrakt. Sedan är det ju en annan fråga vad han är värd? Tycker inte han är värd 10 men uppenbarligen var han det eftersom AIK betalade något sådant. Inget konstigt med det. Jag hade gärna sett Frillan hos oss men nu har vi Gudi som jag tycker är bättre och garanterat billigare.

 17. guldvittring  |  21 timmar sedan


  IFK hade 3 IFKare och 3 exIFKare i U21 laget. Tycker samtliga skötte sig bra! Den som inte skötte sig bra var ju Håkan Ericson. Han verkar gilla fruktsallad.
  Linus – Tycker jag generellt var bra i turneringen, speciellt de två första matcherna. Idag var ju alla spelare för trötta och kanske går Linus och tänker på annat just nu? kanske inte heller så lätt att spela med Mrati framför sig. Det gick bättre med Eliasson. Sen var det inte Linus fel att Slovakerna gjorde 1-0. Från början stod ju Strandberg på den ytan där bollen kom men sen grötade han in sig centralt och lämnade ytan tom. Linus som stod mer centralt såg detta men hann inte fram förståeligt nog då det var Strandbergs täckning. Även Brorson som spelar mer till vänster än Linus (som ju spelar till höger) borde ha varit före. Sen är det också en målvaktstavla. Han borde ha boxat bort den.
  Dagerstål – Tyckte han också gjorde en mycket bra turnering och hade varit bra att ha idag. Dåligt av Ericsson att peta honom . eller slog han en signal till Jens som sa: Vila Dagge! ?
  Fransson : Klasspelare bra både i Trastenrollen och centralt. Ericson borde ha byggt laget kring honom och inte satt honom på en kant. Sen skulle dom ha tränat på det.
  Eliasson: Visade att han borde varit med från början. (Även Asoro borde ha varit med mer). Hasse backe klagade på Eliasson vid tredje målet men va fan det var ju den okände backen (vad han nu heter) som sköt upp skottet som gjorde fel. Backe gillar och klaga på Norrköpingssplare men berömmer spelare som Mrati. Därmed kan han dra något gammalt över sig. Vi tackar Eliasson för att han har smalbenen kvar till EL.
  Tankovic – gjorde en del bra grejer men inget speciellt. Är inte han forward?
  Frillan – gjorde ganska bra ifrån sig mot England och polen men idag för slarvig. Han kommer att bli bra nästa år.

 18. johjo  |  22 timmar sedan


  Vad gäller både Wahlqvist och Dagerstål så är de ännu inte spelare att bygga ett lag kring, som gör spelarna runt sig bättre. Men båda har fortfarande potential att växa ut till en sådan spelare. Överlag var det vad som saknades i hela U21-laget.

  Jämför man med IFK så har man i backlinjen Ante, som är så positionssäker att det tar ut mindre misstag av backar runt honom. Fjoluson håller också på att växa ut som en gigant. Men de har båda en hel del mer erfarenhet av seniorfotboll.

  Behållningen av dagens match var ändå Eliasson. Han visade att han har spetsegenskaper som håller på hög nivå och det var tråkigt att han inte fick mer än 45 minuter i EM. Fördelen borde vara att han är ordentligt spel- och revanchsugen inför EL-kvalet.

 19. Morre  |  23 timmar sedan


  Lite synd med Linus. Ska inte döma honom efter det här mästerskapet, men han har varit lite sisådär i vår. För ett och ett halvt år sedan kändes en flytt till en topp tre-liga inte så långt borta. Nu känns det mer som att vi ska vara nöjda med 6-7 miljoner från Leeds.

  Apropå det, det bästa vore absolut att sälja till en klubb som inte deltar i cupspel. Då kan vi behålla honom så länge vi spelar två matcher i veckan och sälja efter det. Känns ändå som att han ska gå nu, att han behöver en ny utmaning.

 20. PekingGo  |  23 timmar sedan


  Hen – heter ”Frillan”

 21. Sulo-Power  |  23 timmar sedan


  Wahlqvist: För kantig för att vara ytterback, för klen för att vara mittback. Kan vi få någon klubb att lägga upp 10 mille eller mer för honom är det en jävla jackpot, faktiskt.

 22. Oraklet  |  23 timmar sedan


  Sverige chanslösa i en mycket svag insats!
  Jag frågar mig vad har Brorsson i ett landslag att göra, det finns många som är betydligt bättre i Allsvenskan i stället för denna ickefotbollspelare!!
  Vad pysslar den överreklamerade 10-miljonersfrillan med, idel felpass och alldeles för fysiskt vek.
  Vi kan vara nöjda att vi slapp honom i IFK.
  Dåligt av Håkan E att inte spela Eliasson mer än en halvlek i en match som var körd redan efter första.
  Eliasson uträttade mer än vad flera andra gjorde på tre matcher!
  Nu kommer våra grabbar hem i god tid för att tagga upp för matchen mot Prishtina, positivt för vårt IFK!

 23. Nicoback  |  23 timmar sedan


  // Taddson

  Okej…det hade gjort honom odödliga att välja oss på sämre kontrakt än ett bättre kontrakt i ett huvudstadslag, det hade det allt!

  Tycker iallafall det osar lite svartsjuka och skadeglädje om oss…och inte av den kärvänliga sorten!

 24. JL  |  23 timmar sedan


  Djup sorg, absolut! Bearbetning med hjälp av humor.

 25. Frank  |  24 timmar sedan


  Känner spontant en besvike över att inte ha gett det en chans. Märkligt efter tre matcher.

  Det grundar sig nog i halvmärkliga uttagningar. Spelare som liksom inte kommer upp i kvalitet i det sätt vi spelar på. Tycker Håkan får ta på sig väldigt mycket av det här, tyvärr. Han vågade tänka annorlunda och det gör fallet väldigt högt.

 26. Taddson  |  24 timmar sedan


  Nico// I Offside säger han att ”det var inte direkt två likvärdiga kontrakt att ta ställning till”. Så nja.

 27. Nicoback  |  24 timmar sedan


  Måste även säga att jag tycker vi är väl hårda mot Olsson. Såååå vi ville ha honom i våras. Detta hån som han utsätts för här kan ju inte vara annat än vår skadeglädje och djupa sorg att blivit bortvalda.

  Läste att Olsson själv sagt att det: ”dessvärre inte kom något bud från Norrköping att ens behöva ta ställning till”

  Anser att även Olsson är en grabb från stan…om än något malplacerad just nu!!!

 28. Taddson  |  24 timmar sedan


  Okay. Nu får ni ge er. SJ ska ha sin beskärda del av skit, ofta och i största allmänhet. Men att en brand bryter ut på ett bygge där Trafikverket är beställare är ju inte någonstans enskilde operatörens fel. Ger mig fan på att det är flera operatörer än SJ som har tåg på rälsen som drabbats av det här. Ja, givet. SL:s pendeltåg, såklart.

  Det är som att din granne jobbar i trädgården och gräver av din fiberkabel och du sen ringer och skäller ut Bahnhof för att nätet ligger nere.
  Folk behöver lära sig grundläggande felsökning. Bloody hell.

  Och ja, jag tar ut frustration över fotbollen på er ovidkommande gnällighet över tåg. Deal with it.

 29. Zigge  |  24 timmar sedan


  Kul för Erik Lindell. Hoppas han kan få plats i IFK.

 30. Nicoback  |  24 timmar sedan


  // Tysken

  SJ är som SMHI…de sysslar bara med prognoser som kan slå in. De båda ska har 70%-ig tillförlitlighet!