Gnällbänken


Du måste vara inloggad för att kunna skriva ett inlägg på Gnällbänken...

  KOMMENTARER: 73 170

 1. MA  |  1 minut sedan


  Ballack//

  Det kommer bli ett intressant årsmöte om man går på vad som sägs på deras forum. Varför jag tar upp det här inne är att dom som topplag kunde vara en ännu större maktfaktor i svensk fotboll om det slutar storma i klubben så man gottar sig att det ofta stormar i den klubben.

 2. JL  |  4 minuter sedan


  Ponera att vi hade som princip att inte släppa spelare med utgående kontrakt mitt under säsong. Då hade vi haft kvar Telo och Bärkroth året ut. Vi hade haft Kujovic och Nyman året ut förra året.

  Det hade ju haft viss effekt på det sportsliga, minst sagt. Men hur mycket hade vi tappat ekonomiskt? 2016 hade vi legat bra till för guldet om vi behållit Kujo/Nyman som anfallspar.

  Tänker på detta eftersom MFF valt att göra just så här. Lag byggs mellan säsongerna och inte under dem. Det kostar, men har man råd är det så klart bättre att behålla bra spelare så länge man kan.

 3. Laya  |  1 timme sedan


  Hadenius är ett föredöme och för mig en av de stora IFK-spelarna med sin inställning.

 4. Ballack  |  2 timmar sedan


  //MA
  Gällande det du skriver så stämmer ”det mesta”
  Jag känner Mikael privat och de hade en avskedsmiddag för honom för personal på kansliet, Norling mfl.
  Dom har bokat en del av en restaurang som är privat i gamla stan, Sth.
  Mitt i denna middag så dyker Bobo Sörensen upp helt objuden och ovälkommen. Han stannar 10-15 sek och ”visar” upp sig för att sen gå.
  Bobo Sörensen är nära vän med Galotta, Segui och styrelsemedlem i DSM, ”den svarta massan”. En ekonomisk förening som hjälper/stödjer AIK med medel etc av trogna medlemmar.
  Det pyr enormt i AIK leden efter detta.
  AIK har gjort det sämsta val någosin, Mikael hade kunna få ordning på föreningen, för oss utomstående så kan vi vara ”glada” att han fick ”gå” då AIK kan fortsätta att misskötas och inte bli den enorma faktor dom skulle kunna bli

 5. MA  |  8 timmar sedan


  Jag såg en intressant sak på GF. Det började med att jag läste någon som skrev ”med såna fans kommer vi aldrig att bli Skandinaviens största klubb”.

  Jag vart nyfiken och började scrolla ner och läste om en incident med AIK:s fd VD Ahlerup som var på en privat tillställning med AIK i tisdags kväll när något fans vid namn Bobo får för sig att gå in och störa tillställningen och dom som satt där kände sig hotade.

  Det var någon på forumet som nämnde att det han gjorde är så kriminella motorcykelklubbar håller på med man går in och visar sin närvaro och skrämmer folket. Hursomhelst så kommer det nog bli ett mycket stormigt årsmöte i AIK. Det verkar som många har fått nog av Segui, Galotta, Bystedt och Firman Boys som styr klubben.

 6. MA  |  8 timmar sedan


  Såg detta på GF angående att Avdic nämnts en del här inne.

  Namn: MangeMan
  Sänt: 2017-12-13 17:49:00
  Hörde förövrigt att AIK vill behålla Avdic och man har en plan för honom, det kan ju bara innebära att han till 100% ska spelas in som mittback, ser inte vart han annars skulle kunna ta en plats, han har ju trots att kvaliteter som skulle kunna funka bra i en trebackslinje.

 7. PekingGo  |  8 timmar sedan


  Lycka till ”Hadde”

  Efter regn kommer sol *ler*

 8. hull  |  9 timmar sedan


  Nu är vi ännu en kulturbärare fattigare… Ska man gå på ren instinkt så känns detta skittråkigt.

  Och så regnar det…

 9. Oraklet  |  10 timmar sedan


  Lycka till i HBK Hadde, och stor cred för dina insatser i IFK!
  Ta med din VINNARSKALLE och INSTÄLLNING dit så är ni snart uppe i Allsvenskan igen.

 10. Thordarsons skor  |  10 timmar sedan


  Tråkigt att Hadenius lämnar men det ska bli kul att följa honom i SE och kanske allsvenskan om någon säsong, hoppas han kan utvecklas ordentligt så kanske vi kan ha en lagpappa på mittfältet om några år!

 11. Stockholmskamrat  |  11 timmar sedan


  Hadenius presenterad av HBK, känns som ett utmärkt klubbval och kul för Hadde. Han kan göra stor nytta som bollvinnare i SE.

 12. drosen  |  12 timmar sedan


  Kuljul: Svårt att va snabb i ett fönster som inte ens öppnat.

 13. kuljul  |  13 timmar sedan


  Det här med nyförvärv under december känns ju mer och mer avlägset fast beteendevetaren prata om att dom skulle vara snabba i det hör fönstret för att få ihop truppen snarast, Hunt å andra sidan hänvisar ju till att dom utländska ligorna först ska se över sina trupper vad nu tanken med det är, kanske vill Hunt plocka hit ratade spelare.

 14. Stockholmskamrat  |  15 timmar sedan


  Är det någon snokabo som driver Sportbibeln? Riktigt mycket skönt bashande mot LHC och att de aldrig vinner guld.

 15. Sjoqa  |  16 timmar sedan


  Albert/
  45k lämnades över till damerna på Stjärnkvällen.

  Ang. halsdukarna så hörde jag från en säker källa att dessa kommer att finnas att hämta på PF:s julshop utanför Miq från 16:e dec och att info om detta kommer inom kort.

 16. Korsbandet  |  16 timmar sedan


  YES!
  Äntligen plingar det till i Peking inifrån!
  Presskonferens på gång? Jordan på ingång! !! Eller Kozica! eller åtminstone en förlängning med Falk-Olander i tränarstaben!
  Inte då!
  Bara en uppdatering av appen!
  Jag hatar silly season!

 17. kakadua  |  16 timmar sedan


  Coolt tränarval av BP förresten. Inget enkelt uppdrag förstås, men det är i alla fall roligt att det kommer fram lite nya tränare i Sverige.

 18. kakadua  |  16 timmar sedan


  jt och Thordarssons skor

  Exakt. Vi bör intressera oss mer för vad som händer i verkligheten och mindre för bloggar och bländverk.

  Gäller överallt i samhället, för övrigt. Inte bara inom fotbollen.

 19. Cosmo Kramer  |  16 timmar sedan


  Albert //

  Hörde att PF överlämna en penninggåva till damlaget på stjärnkvällen (visst heter den så?) Antar att det var resultatet av insamlingen

 20. Thordarsons skor  |  17 timmar sedan


  JT //
  Håller med om allt du skriver, det är konstigt att folk verkar tro att rykten i tidningar osv påverkar klubbarnas värvningar. Tycker också det är lite tråkigt av alla sportchefer att aldrig prata om vilka spelare de jobbar på då de tycks tro att andra klubbar då skulle få upp ögonen. Vafan likssom, klubbarna vet mycket väl vilka spelare som finns där ute. Nu menar jag inte att man ska berätta om varendaste spelare man kontaktar men Tanken och Frillan var ju sådana spelare som alla visste att IFK försökte värva medans de aldrig ville kommentera det hela mer än att ”det är bra spelare”, ”vi har alltid koll på spelare från klubben”.. Varför inte bara säga att ”Vi vill värva Tanken och jobbar på det men det är andra klubbar intresserade som också bjuder på honom…” typ…

  Hockey är också roligt, där är allt så hemligt med diverse klaussuler. Helt plötsligt kan en spelare bara försvinna till SHL och först då kommer det fram att det visst var en SHL-klaussul med.. Bättre att vara ärlig med sådant från början.

 21. Albert  |  17 timmar sedan


  Den där insamlingen som Peking Fans höll till förmån för Dam-laget.

  Hur gick det med den?

  Jag pytsade in en slant (och skulle då få en halsduk).
  Om halsduken frös inne, så kan jag leva med det.

  Men lämnades några pengar över till Dam-laget?

 22. jt  |  17 timmar sedan


  @Burkinho
  Visst har stockholmsklubbarna mer vokala fans och betydligt tuffare språk på diverse forum men att detta påverkar vem klubbarna värvar har jag svårt att tro på. Dom kanske har lite större spännvidd på vad dom kan tänka sig att lägga på en spelare (Olsson, Mujo, Hamad etc) än andra klubbar men jag tror inte för en sekund att dom värvar dessa typer av spelare för att fansen kräver det. Visst blir diverse sportchefer mer populära när dessa värvningar går igenom.

  Vad gäller landslaget så har dom ju knappt fans i den bemärkelsen. Här skulle jag säga att media har mer synpunkter, men bara för att DK kräver att xyz ska bli uttagen så betyder ju inte det att Simon Bank, Erik Niva och Olof Lund hakar på bara för att. Återigen, jag tror inte att någon förbundskapten låter media ta ut laget. Vid varje landslagssamling (A-laget, U21) så har vi ju dessutom ett gäng sportchefer som uttalar sig i media och tycker det är tjänstefel att inte just deras spelare blev uttagna.

  Edit: I övrigt håller jag med. Hela sportchefs/media/agenter/klubbar/spelare-symbiosen går ut på att skapa hype och hålla intresset upp. Ser egentligen inget fel med det, så länge man går in med öppna ögon och förstår vad som händer.

  Egentligen samma sak som när kvällstidningarna skriver om Idol-Janne eller någon samma dag som finalen går

 23. hull  |  17 timmar sedan


  Sjoqa // Tack!!

 24. Brownie  |  17 timmar sedan


  Byte med Adrian Petersson?..
  http://fotbolltransfers.com/site/news/87019

 25. Sjoqa  |  17 timmar sedan


  hull/
  Pekings tifogrupp har swish 123 069 1212 (betalningsmottagare Peking Fanz).

 26. kakadua  |  18 timmar sedan


  hull

  Jag tror att Peking hör sig för på många håll och kanter. Alla de som nämnts känns ju logiska utom kanske Gerson som jag inte tror är särskilt aktuell just nu pga överflöd av innermittfältare.

  Det som vore mer intressant att veta är förstås vad som är IFKs huvudspår. Att de kollar läget med Kozica är ju inget konstigt men steget därifrån till ett bud kan vara långt.

  Klubbarnas perspektiv är ju – apropå gårdagens diskussion – något man missar i den vanliga sillybevakningen där ryktena kommer från agenterna från början.

 27. hull  |  18 timmar sedan


  Jordan, Paulinho, Gerson och nu Kozica. Peking ryktas vara med och rycka i ganska många olika trådar.

  https://www.jnytt.se/article/manga-intresserade-av-stjarnan/

 28. Zara Larsson  |  18 timmar sedan


  Morre

  Jag gick. Tog det på två dagar dock med kräftskiva imellan.

 29. Burkinho  |  18 timmar sedan


  // jt

  Jag tror inte det är ett problem i IFK, men landslaget och många av storstadsklubbarna är mer styrda av fans och därmed media. Och i Premier League har media mycket makt.

  Men det är ju inte heller annorlunda mot skvallret runt kungahuset. Det finns en symbios där mellan kungahuset och media, där kungahuset säljer tidningar åt media , och media bekräftar kungahusets viktighet. Där finns det gott om oskriva regler om vilka ämnen som är ok och inte ok. Media skulle kunna sänka kungahuset på en dag, men varför skulle de dräpa en sån guldkalv?

  Nån riktig journalistik finns ju därför inte heller runt kungahuset. Tom SVT har blivit rena propagandaapparaten de senaste åren.

 30. hull  |  18 timmar sedan


  Polo //

  Hahaha, nu förvränger du sanningen. Oddset var 10:1 och det tycker jag fortfarande var rimligt… Skulden ska givetvis regleras och PTG få en hundring av mig. Nån som vet hur jag skickar pengar till dem?

  För övrigt så är det snart dags att börja fila på nästa års bet!