Gnällbänken


Du måste vara inloggad för att kunna skriva ett inlägg på Gnällbänken...

  108 611 inlägg

 1. bikemi01  |  8 minuter sedan


  Cantona//

  Det har väl sett ganska blandat ut hemma mot MFF
  2012 3-1
  2013 0-2
  2014 1-2
  2015 3-1
  2016 1-2
  2017 1-3
  2018 3-1

  Vi vinner var tredje gång hemma.

 2. bengeten  |  34 minuter sedan


  Har rosenberg blivit utvisad flera gånger mot ifk?

 3. cantona  |  1 timme sedan


  Vi vet hur det sett ut mot MFF hemma de senaste åren, hoppas att det håller i sig och att vi kör över dem både resultat och spelmässigt igen.

  Börjar också fundera på hur det hade sett ut med ett 433 med totte till vänster skrabben i mitten och sead till höger, uppbackat av gudi thern och alle på mitten…

 4. kakadua  |  2 timmar sedan


  Nu ska jag lista några saker som var bra igår, sen tar jag sikte på MFF!

  * Överlag väldigt fin första halvlek och början av andra där jag tycker att vi är klart bättre än DIF. Synd att vi inte fick in 2-0 på ngt av inspelen i andra (Seads läge ffr a), då hade resten av matchen kunnat bli annorlunda.

  * Skrabb och Kalle gjorde ett jäkla jobb på topp så länge de orkade, vann boll och fixade många bra frisparkslägen.

  * Gudi gör en gedigen insats och visar att han är en riktigt bra passningsspelare.

  * Fembackslinjens försvarsspel i eget straffområde i andra halvlek såg stabilt ut, mkt bättre än mot Falkenberg.

 5. bengeten  |  2 timmar sedan


  Nej
  Men man har bättre lag än resultaten

 6. Johnny Kass  |  2 timmar sedan


  bengeten/
  Hur kan man vara bättre än man visar? Spelar de poker?

 7. vipassana  |  2 timmar sedan


  hull//

  Håller med ang Sead. Tycker med att han verkar rätt nöjd när han blir utbytt, tackar publiken osv
  Hörde dock något om att blev lindad igår vilket jag inte upptäckte från kortsidan.

  Tycker för övrigt att Skrabb in också. Han spelar mer direkt och rakt på vilket behövs.

 8. bengeten  |  2 timmar sedan


  Jo ifk är nog betydligt bättre än man visat hittills
  Och vissa lag sämre
  Tex Elfsborg och dif
  Kanske även sirius

 9. bengeten  |  2 timmar sedan


  Bajen kan säkert slå dif
  Dif vår minuter från förlust igår

 10. bengeten  |  2 timmar sedan


  Något bottenlag är inte ifk i år
  Lär väl inte bli heller
  På sikt ska nog ifk kunna bli topplag i år också

 11. Tepper  |  3 timmar sedan


  Om vi ska upp i 65 poäng som ifjol (oftast = guld) har vi råd att förlora/missa 25 poäng eftersom 90 poäng är max. Vi har nu spelat 5 matcher och tagit 6 poäng av 15 möjliga. Med andra ord har vi missat 9 poäng och kan därmed missa 16p till om vi ska nå 65p. Det gäller att åtrå alla poäng som finns att hämta hem.

 12. Toca  |  3 timmar sedan


  hull// +1

 13. Laya  |  3 timmar sedan


  //Toca
  Javisst; den högst tvivelaktiga Kalmar-straffen, likaså tveksamma utvisningen på Jordan (betydelse för både FFF- och DIF-matchen), uteblivna utvisningen på Berg.
  Bara i de tre senaste kan vi rada upp försvårande omständigheter för IFK, som lika gärna kunde ha dömts ”åt vårt håll”, så att säga…

 14. hull  |  3 timmar sedan


  För övrigt borde Skrabb starta istället för Sead i helgen. Ett flertalet pigga inhopp (och en bra första halvlek igår) från den lille finländaren talar för att han ska få chansen, samtidigt som jag inte tycker att Sead varit särskilt bra i offensiven. Det går helt enkelt för långsamt och beslutsfattandet blir alltför ofta fel.

  Funderar på hur man ska tolka att Sead blivit utbytt så tidigt i flera andrahalvlekar. Är Jensa frustrerad på att han inte tar instruktioner han får i paus? Eller är han bara trött?

 15. hull  |  3 timmar sedan


  Orkar inte älta gårdagen. Känns fortfarande surt, även om jag vidhåller att jag verkligen hade tagit ett kryss på förhand.

  Ponera att vi slår MFF och Bajen slår DIF i helgen. Då är vi två poäng efter serieledaren efter sex omgångar. Oförtjänt? Ja, kanske. Å andra sidan är det många lag som svajjat i sina prestationer.

  Det ser inte så bra ut på planen ännu, men med lite flyt så talar tiden för oss.

 16. Toca  |  3 timmar sedan


  Jag tycker precis som de flesta att IFK gör det bra i första halvlek och starten på andra för att sedan ge bort matchen. Jag var riktigt förbannad när 1-1 kom och speciellt med tanke på att det var Erik B som gjorde målet som inte ens borde varit på planen och att klockan tickat så långt, onödigt! Det var dock inte oväntat, 35min bombardemang mot målet är inte lätt. Rent generellt så tycker jag både 2018 och 2019 har varit allt för mycket ”försöka försvara ledning på 1 mål”. Att backa hem sista 30min är ok när man leder med minst 2 mål och leder man med 1 mål så är sista 15 ok. IFKs styrka är inte försvarsspel och truppen är inte heller bygd för att främst försvara sig. Lite trist att ”försöka vara AIK” när vår styrka ligger i att anfalla och hålla i bollen.

  Besviken att det inte blev 3p igår men samtidigt glad att vi inte torskade med tanke på hur det såg ut i andra halvlek. Marginalerna är också små, utvisning på Berg och vi hade antagligen vunnit eller om Therns skott gått i mål, det är tillfälligheter som gör det. Förra året hade vi väldigt många marginaler på vår sida, det har vi inte haft hittils.

  Jag är rätt övertygad att det tillslut kommer att bli bra men laget behöver mer tid. Det känns inte som guldstrid men lyckas vi hanka oss fram med trepoängare mot botten/mitten och lite kryss mot toppen så finns det stor chans till en framskjuten placering.

 17. bengeten  |  3 timmar sedan


  Jag har uppfattat det som att alvarez är rätt bra
  Annars
  Ta in sampstedt

 18. Wahlstrom  |  4 timmar sedan


  ektorp /
  Tur att du gjorde det EFTER han gjorde sitt ass till målet igår då.
  Får hoppas för din skull att han inte gör fler ass och bidrar med poäng i år då…………..

 19. vipassana  |  4 timmar sedan


  Cricka_Hult//

  Jag förstår till fullo att många spelare in och ut för effekt på fotbollsmässiga plan. Och därför tyckte jag det var fel att enbart fokusera på de som har lämnat som du gjorde istället för att även lägga till alla de många mycket kvalitativa spelare som tillkommit. Det är väl bättre att få hela bilden om man ska diskutera?

 20. Cricka_Hult  |  4 timmar sedan


  vipassana//

  Om du inte förstår att så många spelare in och ut får effekt på det fotbollsmässiga på plan så är det fortfarande ingen idé att diskutera…

 21. Oraklet  |  4 timmar sedan


  Vill sätta ett stort frågetecken för Jensas tänk med andra halvlek där han släpper in DIF genom att backa hem till någon slags ultradefensiv.
  Jag förstår inte tanken när man i första är bättre än DIF och skapar flera chanser till 2-0, varför inte fortsätta med samma spel i andra?
  Varför Jens byter du in Blomqvist i den här typen av match, han är ljusår från det han var före sina skador och håller inte i allsvenskan ännu.
  På bänken finns Castegren, Binaku och Lauritsen som alla skulle vara bättre alternativ.
  Hur är läget med Alvarez som inte platsar i matchtruppen ens, svårt att förstå varför det köps in en spelare från Honduras om han inte är tillräckligt bra för att ens få sitta på bänken??
  Vi har flera av våra unga spelare som bör gå före om Alvarez inte är bättre än så här.
  Ta tag i det här nu Jens för nu måste vi vinna matcher innan toppen drar iväg för långt!

 22. ektorp  |  4 timmar sedan


  Har tagit bort Sead från min allsvenska fantasy – vill bara säga det. Men det finns potential där – bara han inte försöker göra det så jävla svårt varje gång han har bollen….det har blivit för många enkla bolltapp

 23. Cricka_Hult  |  4 timmar sedan


  Taddson/

  Välformulerat! Framförallt är det relativt nyanserat i kritiken att det ibland blir lite för mkt FM av det hela…ngt som kanske växer bort med rutin….å andra sidan borde det tilltala de många GB-skribenter som ser på fotboll utifrån just ett FM-perspektiv…å de finns i överflöd.. :D

 24. vipassana  |  4 timmar sedan


  //Taddson

  Håller med dig helt och hållet. Jensa har gjort massa bra saker och precis som du säger utvecklat spelare. Det ska han ha kredd men skillnaden på det och vad som händer på planen i matcherna är två helt olika saker. Bra skrivet!

 25. varvsgatanblues  |  4 timmar sedan


  Efter 4 matcher framför TV och Djurgården live finns det en hel del att kommentera.

  Förutom att våra tidigare klippor Fransson och Thern inte alls är spelmässigt på samma nivå som förra året – att vi fortfarande har svårt att ta till vara på omställningssituationer Haksabanovic och Gudi måste kunna slå en snabb passning – att vi har stora problem grundläggande problem med vår defensiv med många individuella misstag (Dagges huvudspel är kanske för svagt för allsvenskan, det var en liknande situation mot Falkenberg vid en hörna har jag för mig som målet igår, Dagge går upp men bollen går över) – att vi har så svårt att komma ur press att dåliga hemåtpassningar tvingar Isak att tjonga upp en boll under press. Men om vi struntar i det individuella så finns det ett par detaljer i det kollektiva som jag hakar upp mig på lite extra.

  1. Närkampsspelet, vi förlorar sjukt många man-man situationer, om vi ens kommer så nära. Ibland känns det som vi inte vill spela fysiskt. Vi har tre stora starka mittbackar som är som fjädrar i många närkamper. Det centrala mittfältet verkar inte vilja ta en närkamp ens. Våra forwards närkamper är oftast att komma sent in bakifrån och få en frispark emot sig.

  2. Vi ligger så långt ifrån våra motståndare i defensiven att vi inte hinner upp i press eller in i närkamp. Hur ofta som helst låter vi våra motståndare ta emot, vända runt trots att vi är där med flera spelare ganska nära. Det är som att våra spelare inte kan läsa situationerna. Man måste kunna se att det kan vara troligt att den här spelaren får en passning, jag behöver vara lite närmre för att stänga den passningen helt eller tvinga fram ett tillbakapass så att motståndarna inte vinner mark. Jag tycker det är genomgående i match efter match, det blir liksom aldrig jobbigt att få igång ett kortpassningsspel mot Norrköping.

  3. Jag har sagt det förut MEN det är fortfarande alldeles för enkelt att skicka in ett inlägg mot IFK. Och det skapar mängder av farliga situationer. Det ligger väl lite i linje med punkt 2 – vi kommer för långt ifrån våra motståndare.

  4. Tappar spelare i straffområdet. Alla mål vi släpper in mot Falkenberg bygger på att vi tapper spelare i straffområdet, flera av monsterräddningarna som Isak gjorde igår beror på att vi tappar spelare i straffområdet. Kan det helt enkelt vara så att flera av våra defensiva spelare individuellt är för dåliga defensivt. Att IFK fokuserar så mycket på att de ska vara bra med bollen, kunna starta det offensiva spelet att vi tullar för mycket på den individuella defensiva kompetensen.

  TACK OCH LOV är våra forwards grymma målskyttar – just nu är det bara det som räddar oss från att vara i det absoluta bottenskiktet.

 26. vipassana  |  4 timmar sedan


  //Cricka_Hult

  Ber om ursäkt för att jag var lite oklar men menade fotbollsmässigt. Alltså hur han utvecklat laget rent taktikskt och på planen.

  För absolut vi har tappat många spelare senaste åren samtidigt så har vi värvat många. Sen får man ju stryka Andreas Johansson, Daniel Sjölund och David Moberg Karlsson från den där listan för han har knappast hållt oss kvar i toppen
  efter att dom har gått va? Och ska man se det så kan man ju också välja att se vilka spelare vi har värvat in sen han kom:

  David Moberg Karlsson
  Kalle Holmbertg
  Niclas Eliasson
  Simon Thern
  Alexander Jakobsen
  Kasper Larsen
  Micheal Langer
  Gudmundur Thorarinsson
  Arnór Sigurdsson
  Simon Skrabb
  Ian Smith
  Jordan Larsson
  Alexander Fransson
  Isak Pettersson
  Sead Haksabanovic
  Christoffer Nyman
  Egzon Binaku

  Men har du några delar som utvecklats på planen så är jag idel öra.

 27. Taddson  |  4 timmar sedan


  Men saker är inte helt svarta eller vita. Det är klart Jensa har utvecklat spelare. IFK Norrköping är vid det här laget berömda för att få fart på hemvändare som haft det tufft i utlandet och för att skeppa iväg spelare vidare i karriären. I Norrköping tar du nästa kliv, simple as that. Odiskutabelt har Jensa varit allsvenskans främste talangutvecklare på senare år.

  Men det är inte synonymt med att laget presterar som förväntat. Det finns absolut skäl att kritisera Jensas sätt att leda laget ute på planen. Och nu får han klä skott för vad hela den sportsliga staben har för sig, det är ju så det går till.

  JG är fortfarande en ganska ung och grön tränare. Totalt fyra säsonger som huvudansvarig på allsvensk nivå. Han lär sig hela tiden och jag tycker det tydligt känns som att han ibland testar saker som en äldre tränare kanske inte skulle gjort. Hattandet är ett sånt exempel. Om vi ska jämföra med Janne, satte ju han sin stomme spelare väldigt tidigt på säsongen. Han hade en tydlig tanke med 6-7 spelare. Dessa ska lira, punkt slut. Det utvecklar han ju i JL:s legendariska videointervju från 2012.

  Därefter finns ett antal andra komponenter som är mer flexibla, där spelare kan bytas ut mellan matcher eller där roller kan vridas lite på. Men det finns en tydlig grund.

  Ända sen Jens tog över våren 2016 har den där grunden saknats. Under en period berodde det främst på att en gammal stomme försvann och ersattes av en annan. Sen ändrades själva uppställningen och då var det en anledning till att det inte satt ihop. Nu försvann Ante och Daja, då blir det en anledning och under vintern har det kommit in många nya och dessutom har man bytt formation igen.

  Det blir otryggt. lite Football Manager över det. Det är helt okej att skifta spelare, ändra lite formation, så länge det finns ett tydligt spelsätt i botten. Det gör det inte i JG:s IFK Norrköping. Har aldrig gjort. ”Alla har fria roller” är fan inget bra svar. Nånstans måste man bestämma sig.

  Ska man jobba med kantspel och inlägg? Är det djupledslöpningar från innermittfältet som är grejen? Eller instick på forward? Ska innermittfältet ligga rakt eller som en triangel? Vem har vilket ansvar?

  Allt är hela tiden så otydligt, otryggt. Mot Djurgården gör man en bra första halvlek, leder rättvist. Man inleder andra på samma sätt och är tydligt det bättre laget.
  Och sen slutar man lira. För nu skulle 5-4-1 i försvar testas. Ner med en forward på mittfältet, släpp allt presspel och fall hem i ultradefensivmode. Som en slags träning inför söndagens match mot Malmö. Med 35 minuter kvar, 1-0-ledning på bortaplan mot serieledaren. Obegripligt, men samtidigt inte förvånande med historik i bakhuvudet; this is what JG does.

  Mitt största problem med Jensas IFK är otydligheten. Flummigheten.
  För även om poängskörden varit väldigt bra under hans regim, ska vi inte glömma bort att ingen annan IFK-tränare varit i närheten av de förutsättningar han getts. Så sett, är det relativa utfallet i underkant av vad man kan förvänta sig.

 28. vipassana  |  5 timmar sedan


  kakadau //

  Allright, du kallade det för ett argument när det inte var ett argument. Så det var inte så uppenbart.

  Men skitsamma du och jag släpper det här eftersom du inte vill diskutera. Vill du bara påpeka att en rad i en längre text är oseriös istället för att diskutera sakfrågan så bidrar du ju inte direkt med något. Ha en fin fredag!

 29. Cricka_Hult  |  5 timmar sedan


  vipassana//

  ”Nämn någonting där IFK Norrköping har utvecklats positivt sen han tog över?”

  Han har klarat av att hålla oss i toppen trots tappet av följande nyckelspelare/talanger sedan han tog över…om han lyckas ta oss till topp tre i år så är även den här säsongen godkänd….

  David Moberg Karlsson
  Daniel Sjölund
  Andreas Johansson
  Arnór Sigurdsson
  Jon Gudni Fjoluson
  Linus Wahlqvist
  Eric Smith
  Sebastian Andersson
  Niclas Eliasson
  Christopher Telo
  Nicklas Bärkroth
  Tesfaldet Tekie
  Christoffer Nyman
  Emir Kujovic

 30. kakadua  |  5 timmar sedan


  vipassana

  Det var den delen av inlägget som jag tyckte var oseriös, det trodde jag var uppenbart?

  Annars är jag inte Jens försvarsadvokat. Han gör bra och dåliga grejer. Men man kommer inte två i allsvenskan med en tränare som inte kan något om taktik.

 31. PS  |  5 timmar sedan


  Sett över Jens totala insats i IFK så har han gjort ett bra jobb, framför allt med bra scouting och förädling av talanger. Vi har stärkt vår position ekonomiskt och utmanat i toppen varje år.

  Tyvärr har Jens också gjort flera nybörjarmisstag där matchningen av truppen i EL 2017 är det främsta exemplet. Han har också en övertro på nya moderna spelsätt istället för att satsa på mer beprövade koncept. Trots detta så kan man inte ge Jens ett annat betyg än VG eller kanske MVG för sin period i IFK.

  Men Jens har också haft lite förmånen att slå ur underläge… fram till i år. Det var nu satsningen skulle bära frukt, det var nu lagbygget skulle vara klart. Att då behöva ge upp guldracet efter 6 omgångar (ja, jag tror inte på seger mot MFF) är inget annat än ett misslyckande. Denna sits satte sig IFK medvetet i med sin storsatsning. Det hade kanske varit bättre att värva lite försiktigt och inte ta hit prestigevärvningar som Sead. Kul för oss fans dock att få vara lite uppsnackade, men det är en position som IFK inte verkar klara av att hantera och som kanske kräver ett annat ledarskap. Därför är det fullt rimligt att kritisera IFK idag.

 32. It’s time to get remble!  |  5 timmar sedan


  De tappade ledningarna börjar bli lika störande som den där säsongen när vi släppte in mål första 10 varenda match.

 33. vipassana  |  5 timmar sedan


  kakadua //

  Men nu försöker du ju trolla bort diskussionen. Du tar ju bara en mening i texten jag skrev och säger att det var ett av mina argument. Löjligt.

  Och jag baserar enbart mina åsikter på det Jens gjort i IFK Norrköping i snart tre år och inte det han gjort innan. Tycker det är det enda seriösa sättet att bedöma det på då jag sätt så gott som alla matcher han lett Norrköping och nästan ingen när han varit i Halmstad och därinnan. Därför bedömer jag enbart den delen av hans CV, som i övrigt inte är så imponerande eller tycker du det?

  Men du får gärna förklara hur du tycker att Jens har utvecklat laget fotbollsmässigt? Vad känner du han har tagit till en ny nivå under sin ändå rätt långa tid här. Eller vad det också för oseriösa frågor för att du ska kunna bemöta dem?

 34. kakadua  |  5 timmar sedan


  vipassana

  ”Jens har inga fotbollskunskaper” är inget argument, utan ett påstående. Detta påstående är uppenbart orimligt. Om du undrar varför kan du läsa hans CV.

 35. vipassana  |  5 timmar sedan


  kakadua//

  Nej jag förstår inte varför det är oseriöst. Om det är något som är oseriöst så är det att bemöta någons argument med att det dom är oseriösa. Då ger du ju upp direkt. Om du ser dem som oseriösa borde du kunna ha några rätt starka motargument. Så varsågod.

 36. Taddson  |  6 timmar sedan


  MR//

  Och det är två skräckinjagande anledningar.

  Antingen bedriver man social verksamhet i en professionell fotbollsklubb eller så har vi en huvudtränare som inte kan bedöma fotbollsspelares egenskaper och kompetens.

 37. MR  |  6 timmar sedan


  @Taddson
  Två hypoteser:

  1) Jens spelade med så många olika konstellationer under försäsongen för att alla spelare skulle känna att de fått en rättvis och ärlig chans att ta en plats. Detta var viktigt för att bibehålla motivation och bra stämning i gruppen, framförallt med så många dyra och etablerade alternativ där det är oundvikligt att några i slutändan får nöta bänk.

  2) Jens visste inte själv vilken som var den bästa uppställningen utan behövde pröva sig fram innan han kunde fatta ett beslut om vilka spelare han slutligt ville satsa på.

  Jag gissar att sanningen är en kombination av dem båda. Sedan kan man vara kritisk till att han roterade så mycket som han gjorde. Borde han inte kunnat uppnå sina syften tidigare och spikat startuppställningen redan med några matcher kvar av försäsongen?

 38. kakadua  |  6 timmar sedan


  vipassana

  Jag tycker också att det är oseriöst. Förstår du verkligen inte varför? Det är ett diskussionsforum, men diskussionerna tjänar inte på fåniga överdrifter.

 39. MA  |  6 timmar sedan


  Jag är tveksam till att Totte ska gå in direkt i startelvan efter ha fått kliva av i två raka matcher.
  https://www.fotbollskanalen.se/allsvenskan/nyman-osaker—men-hoppfull-om-spel-mot-mff-far-se—forhoppningsvis/

 40. vipassana  |  6 timmar sedan


  Cricka_Hult//

  Yes, verkligen olika sätt. Ser egentligen bara den långsiktiga utveckling som intressant. Eller avsaknaden av det snarare. Man kan ju alltid plocka ut enskilda sekvenser och glädja sig och det, men då hamnar man ju också i situationer som ofta är inne att många inte ser varför vi har bara 6 poäng på 5 matcher till exempel.

  Och jag säger inte att första halvlek var dålig igår. Absolut inte. Inte för att det var något speciellt men vi var väl så bra som ett inte jättebra Djurgården.

  Häcken borta var en bra match även om jag kanske inte är lika exalterad som du är. Paulinho hade ju ett gäng lägen så superkontrollerat tycker jag nog inte att det var. Men helt klart en okej insats även om matchen kunde ha gått hur som helst. Inget att hylla ett halvår efteråt och framför allt ingen typmatch som representerar förra säsongen.

  Sen varför är det inte lönt att kommentera mitt inlägg om att Jensa saknar fotbollskunskap? Vilket av det jag sa var oseriöst? Möt argumenten istället. Det här är ett diskussionsforum. Hur tycker du att Jensa har utvecklat laget sen han kom? Nämn någonting där IFK Norrköping har utvecklats positivt sen han tog över? Jag frågar inte det här för att jag vill säga att du har fel, utan för att jag är nyfiken på hur du ser på det.

 41. bengeten  |  6 timmar sedan


  Men kasper var väl skadad ett tag
  Även Rasmus kanske

 42. Stockholmskamrat  |  6 timmar sedan


  Cricka: Nej, jag menar Jens, och har menat Jens i snart tre år nu. Han har andra styrkor dock.

 43. Taddson  |  6 timmar sedan


  Jens pratade inför matchen om att det handlade om att bygga förtroende i backlinjen, att spelarna där måste lära känna varandra, hitta rollfördelningen etc.

  Det är helt sant. Så är det.

  Vilket gör att jag undrar över varför man agerat såhär under 2019:

  Linköping City FC:
  Sampsted, Blomqvist, Castegren (första halvlek)
  Dagerstål, Larsen, Stefansson (andra havlek)

  Mattersburg:
  Castegren, Larsen, Dagerstål

  Farense:
  Detterman, Gerson, Blomqvist

  AFC Eskilstuna:
  Lauritsen, Larsen, Dagerstål

  Värnamo:
  Gerson, Larsen, Dagerstål

  Assyriska:
  Dagerstål, Larsen, Castegren

  Syrianska:
  Alvarez, Gerson, Sampsted

  AFC Eskilstuna (cupmatch)
  Dagerstål, Gerson, Castegren

  Åtvidaberg (U21-betonat)
  Alvarez, Sampsted, Stefansson

  J-Södra
  Gerson, Lauritsen, Castegren

  Malmö FF:
  Dagerstål, Lauritsen, Castegren

  Sarpsborg:
  Dagerstål, Lauritsen, Castegren

  Rosenborg:
  Alvarez, Dagerstål, Lauritsen

  Helsingborg:
  Lauritsen, Larsen, Castegren

  AIK:
  Dagerstål, Larsen, Gerson

  Kalmar:
  Dagerstål, Lauritsen, Gerson

  Falkenberg:
  Dagerstål, Larsen, Gerson

  Djurgården:
  Dagerstål, Larsen, Gerson

  Nånstans efter den allsvenska premiären började Jensa alltså se till att hans backlinje fick ”bygga förtroende för varandra”. 16 olika konstellationer, tio spelare.

 44. bengeten  |  6 timmar sedan


  Förra året vann ju ifk flera matcher med 1-0 och
  Försvarade en ledning

 45. bengeten  |  6 timmar sedan


  Håller medl

 46. Cricka_Hult  |  6 timmar sedan


  Taddson//

  Kritiken kring laborerandet av framförallt backlinje under försäsongen är verkligen befogad och rättvis!