Gnällbänken

Var snäll.

35 734 thoughts on “Gnällbänken

 1. Trist man inte är i Norrköping då… Men vill tipsa om detta från PF.

  STÖRSTA BORTAFÖLJET I DAMALLSVENSKANS HISTORIA!

  En historisk seger i en historisk match och ett Curva Nordahl på topp, så kan man summera den lyckade gårdagen.

  Vi börjar redan nu att förbereda oss inför den prestigefyllda bortamatchen mot Slaka, ni vet den där bygden som ligger på andra sidan ån.

  Söndagen den 14:e maj är det dags att gå man ur huse, då skall vi fylla Linköpings Arena.

  Och budskapet är enkelt ALLA SKA MED, vi skulle nästan kunna påstå att det är obligatoriskt närvaro. Ett derby mot Linköping har vi längtar efter i många år och nu är det äntligen dags, dessutom skall vi se till att detta blir den största bortaklacken i damallsvenskans historia.

  För att göra det så enkelt som möjligt för alla att ta sig till matchen så kommer vi att ha bussar som går till uppladdningen inne i Linköping, bussarna avgår 10.30 och för alla som inte vill in till byn innan matchen så kommer vi att ha bussar även direkt till arenan som avgår 13:30

  Just denna resa kommer alla bussar att gå från Parken istället för vår lokal!

  Medlemmar köper biljetter i Cardskipper och icke medlemmar på Tickster. Precis som vanligt med andra ord.

  Och en liten vädjan. Ju tidigare ni bokar desto fler bussar kommer vi kunna lösa.

  ALLA TILL LINKÖPING!


  Report comment

 2. Tycker det faktum att IFK hade en plan B ändå är en klar förbättring mot tidigare. Sen kanske man ser att truppen generellt saknar spelarunderlaget som har det andrahandsvärdet som kan ge en framtida vinst för att täcka driften.


  Report comment

 3. Så länge Sigge, Trasten, Lind, Eid, Lund, Vito och Gudjohnsen är uttagningsbara finns det bara plats för två ytterligare icke-svenskar. Om (svenske) Kalley går sönder eller är avstängd måste ju Baggesen vara med (helst ändå). Då kan inte både Gunnarsson o Oppong vara med i matchtruppen. Och Skula får definitivt stanna hemma framför teven. Skulle dessutom Anton bli indisponibel så har vi ingen mittback på bänken. Så situationen vi nyss hade med både Anton och Kalley ur spel betyder sannolikt varken nån mb eller Skula på bänken, alt ingen Gudjohnsen. Skula, Gudjohnsen och Oppong riskerar att få stanna hemma ganska mkt, för att inte tala om bolma…


  Report comment

Lämna ett svar

Back To Top
Loading...